ADVERTISEMENT
Life

Un horoscop cu totul special: Ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie

Autor: Dan Suta | 21.05.2020 | 18:31
Un horoscop cu totul special: Ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie
Ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie. Sursa foto: Pinterest

Află ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie. Acest horoscop special îți spune care sunt caracteristicile tale potrivit zeităților din mitologia greacă.

ADVERTISEMENT

Ce zeitate ești, în funcție de zodie

Dacă ești Berbec, zeitatea care îți corespunde este Ares. Ești capabil de transformări spectaculoase și poți trăi și printre muritorii de rând. Ai o putere foarte mare nu doar fizică, ci și psihică.

Taur: ești Hestia, zeitatea inimii. Zeița căldurii și a focului, Hestia este recunoscută în mitologia greacă pentru spiritul ei împăciuitor și pentru bunătatea nemărginită.

Gemeni: Eros, zeul iubirii. Te atrage tot ce este frumos și nu e de mirare, având în vedere că mama ta este zeița frumuseții.

ADVERTISEMENT

Leul este Zeus, Balanța este Afrodita

Rac: Artemis, zeitatea vânătorii. Ești în permanent contact cu natura, cu valorile ancestrale bine înrădăcinate în mintea ta. Ții foarte mult la cei dragi și la căminul în care trăiești, dar ai și un spirit aventurier, specific vânătorului.

Leu: Zeus. Descrierile sunt de prisos în ceea ce te privești. Ești cel mai puternic dintre zei, iar din punct de vedere astrologic se poate spune același lucru.

Fecioară: Hermes, zeitatea comerțului. Te pricepi foarte bine la a-i convinge pe ceilalți de ideile tale și te vinzi foarte bine atunci când este nevoie.

ADVERTISEMENT

Balanță: Afrodita, zeița dragostei și a frumuseții. Ești cea mai frumoasă dintre zeițe și conștientă de asta. Toată lumea cade ca muștele la picioarele tale.

Scorpion: Demeter, zeița recoltei. Ai o încredere uriașă în forțele tale și ești o persoană extrem de muncitoare. La fel ca Artemis, ai nevoie de spațiul și timpul tău pentru ca lucrurile să dea roade.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Dionysos, zeitatea vinului și a artelor. Într-adevăr, tu vezi viața cu alți ochi, dintr-o perspectivă 100% artistică. Ai o legătură specială cu ceilalți zei și cu Universul, în general.

Capricorn: Apollo, zeul soarelui și al muzicii. Toată lumea vrea să fie ca tine și asta pentru că strălucești chiar și în cele mai negre situații și încăperi. Ai soluție pentru orice problemă.

ADVERTISEMENT

Vărsător: Poseidon, unul din greii Olimpului. Deși oamenii te văd rece din punct de vedere emoțional, în sufletul tău se dă în permanență o bătălie.

Pești: Hades, zeul Infernului. Puterea ta secretă este modalitatea prin care te faci nevăzut, felul în care acționezi fără să atragi atenția, de multe ori cu intenții rele.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!