Life

Un horoscop cu totul special: Ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie

21.05.2020 | 18:31
Un horoscop cu totul special Ce zeitate greaca esti in functie de zodie
Ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Află ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie. Acest horoscop special îți spune care sunt caracteristicile tale potrivit zeităților din mitologia greacă.

Ce zeitate ești, în funcție de zodie

Dacă ești Berbec, zeitatea care îți corespunde este Ares. Ești capabil de transformări spectaculoase și poți trăi și printre muritorii de rând. Ai o putere foarte mare nu doar fizică, ci și psihică.

ADVERTISEMENT

Taur: ești Hestia, zeitatea inimii. Zeița căldurii și a focului, Hestia este recunoscută în mitologia greacă pentru spiritul ei împăciuitor și pentru bunătatea nemărginită.

Gemeni: Eros, zeul iubirii. Te atrage tot ce este frumos și nu e de mirare, având în vedere că mama ta este zeița frumuseții.

ADVERTISEMENT

Leul este Zeus, Balanța este Afrodita

Rac: Artemis, zeitatea vânătorii. Ești în permanent contact cu natura, cu valorile ancestrale bine înrădăcinate în mintea ta. Ții foarte mult la cei dragi și la căminul în care trăiești, dar ai și un spirit aventurier, specific vânătorului.

Leu: Zeus. Descrierile sunt de prisos în ceea ce te privești. Ești cel mai puternic dintre zei, iar din punct de vedere astrologic se poate spune același lucru.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Hermes, zeitatea comerțului. Te pricepi foarte bine la a-i convinge pe ceilalți de ideile tale și te vinzi foarte bine atunci când este nevoie.

Balanță: Afrodita, zeița dragostei și a frumuseții. Ești cea mai frumoasă dintre zeițe și conștientă de asta. Toată lumea cade ca muștele la picioarele tale.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Demeter, zeița recoltei. Ai o încredere uriașă în forțele tale și ești o persoană extrem de muncitoare. La fel ca Artemis, ai nevoie de spațiul și timpul tău pentru ca lucrurile să dea roade.

Săgetător: Dionysos, zeitatea vinului și a artelor. Într-adevăr, tu vezi viața cu alți ochi, dintr-o perspectivă 100% artistică. Ai o legătură specială cu ceilalți zei și cu Universul, în general.

Capricorn: Apollo, zeul soarelui și al muzicii. Toată lumea vrea să fie ca tine și asta pentru că strălucești chiar și în cele mai negre situații și încăperi. Ai soluție pentru orice problemă.

Vărsător: Poseidon, unul din greii Olimpului. Deși oamenii te văd rece din punct de vedere emoțional, în sufletul tău se dă în permanență o bătălie.

Pești: Hades, zeul Infernului. Puterea ta secretă este modalitatea prin care te faci nevăzut, felul în care acționezi fără să atragi atenția, de multe ori cu intenții rele.

 

ADVERTISEMENT