Fotbal intern

Un important om din fotbalul românesc anunță: “Reghe și-a dat demisia ca să vină la FCSB!”

18.10.2020 | 16:00
Un important om din fotbalul romanesc anunta Reghe sia dat demisia ca sa vina la FCSB
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl fiind nemulțumit de faptul că șeicii nu i-au adus jucătorii de care are nevoie pentru a transforma formația într-o echipă competitivă și ar putea bifa o revenire spectaculoasă la FCSB. 

Agentul Anamaria Prodan a confirmat ruptura dintre Al Wasl și Laurențiu Reghecampf, spunând că șeicii i-au acceptat demisia după înfrângerea cu 1-4 suferită în fața echipei Bani Yas, echipa lui Daniel Isăilă:

ADVERTISEMENT

”Da, suntem în tratative acum! Laurențiu le-a cerut celor de la club să-l lase să plece, pentru că își dorea o nouă provocare. Conducerea lui Al Wasl a fost de acord cu cerința lui, astfel că despărțirea s-a produs fără probleme”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf la digisport.

Dumitru Dragomir anunță: “Reghe și-a dat demisia ca să vină la FCSB!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este sigur că Reghe și-a dat demisia pentru a reveni la FCSB, acolo unde au ajuns în luna iulie Thomas Neubert și Toni Petrea, fostul secund al lui Reghecampf:

ADVERTISEMENT

„Reghecampf și-a dat demisia ca să vină la Steaua! Vă spun de acum, ca să știți. Da! Ar fi o idee bună să revină. E un antrenor foarte bun și un băiat foarte serios! Cu el, FCSB se va bate la titlu sigur! Da, e un câștig și pentru Liga 1! E un băiat serios și foarte bun”, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Clubul din Emiratele Arabe Unite a anunțat pe contul oficial de Twitter despărțirea de Laurențiu Reghecampf:

ADVERTISEMENT

“Clubul Al Wasl este de acord cu demisia lui Laurențiu Reghecampf și îl desemnează pe tehnicianul Salem Rabi să conducă echipa în antrenamentul următor, până când se va ajunge la un acord și se va semna un contract cu un nou antrenor principal”, se arată în comunicatul arabilor.

“Eu cred în varianta că Reghecampf ar vrea să se întoarcă, mai ales după declarațiile lui Mirel Rădoi”

Helmut Duckadam a declarat în urmă cu 4 luni când Toni Petrea și Thomas Neubert au semnat cu FCSB că este posibil ca în viitorul apropiat să revină la echipa roș-albastră și Laurențiu Reghecampf:

ADVERTISEMENT

“Eu cred în varianta că Reghecampf ar vrea să se întoarcă, mai ales după declarațiile lui Mirel Rădoi, care vrea la un moment dat să preia o echipă de club. Și întorcându-se la FCSB, ar avea șanse la echipa națională. Acesta ar fi traseul pe care îl urmărește Reghe.

Venind în campionatul României, stă un an sau doi până își termină Rădoi mandatul și ar avea acces mai repede la echipa națională decât să vină din Arabia Saudită sau unde este el. Asta e varianta pe care o văd că s-ar concretiza”, a spus atunci Duckadam.


  • Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 12,75 este cota pentru “x pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT