Life

Un îndrăgit cântăreț de muzică populară acuză cadrele medicale că au furat bijuteriile mamei sale moarte: ”S-au făcut nevăzuți toți”

Un artist cunoscut își plânge mama jefuită pe patul de la spital. Femeia a rămas fără accesoriile din aur pe care le purta.
14.09.2022 | 17:41
Un indragit cantaret de muzica populara acuza cadrele medicale ca au furat bijuteriile mamei sale moarte Sau facut nevazuti toti
Un artist cunoscut își plânge mama jefuită pe patul de la spital. Femeia a rămas fără accesorii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Un îndrăgit cântăreț de muzică populară acuză cadrele medicale că au furat bijuteriile mamei sale moarte. Solistul, pe numele său Mihai Constandache, susține că medicii care au recurs la acest gest s-au făcut nevăzuți.

Un artist cunoscut își plânge mama jefuită pe patul de la spital. Femeia a rămas fără accesorii

Interpretul de muzică populară și-a pierdut mama în urmă cu aproape doi ani, trecerea în neființă fiind dureroasă și în momentul de față. Artistul are o durere foarte mare în suflet din cauza faptului că femeia a fost jefuită.

ADVERTISEMENT

Solistul a lansat de curând melodia „Dorul de mamă e greu”, însă piesa îi aduce foarte multă suferință pentru că cea care i-a dat viață a plecat la Ceruri, cadrele medicale de la spitalul Județean Brăila lăsând familia fără două inele din aur.

„Se apropie doi ani de când mama nu mai este printre noi. Cei din spitale au găsit soluții să aibă ei dreptate, nu am recuperat absolut nimic.

ADVERTISEMENT

S-au făcut nevăzuți toți, ba că sunt în concediu, ba că nu au văzut nimic… Am întrebat unde sunt celelalte două inele.

Nu mai aveam putere atunci, am încercat să mă concentrez să-mi revin. Pur și simplu mă iau emoțiile când cânt melodia, mi se face pielea de găină.

ADVERTISEMENT

Mă abțin să nu plâng, nu cred că aș putea s-o cânt live, îmi este foarte greu. Dumnezeu mă întărește, văd lucrurile altfel”, a declarat Mihai Constandache pentru starpopular.ro.

Mihai Constandache, pomeni pentru memoria mamei sale

Cunoscutul artist de muzică populară a mai subliniat că simte foarte mult lipsa mamei sale și merge foarte des la cimitir, acolo unde aprinde lumânări în memoria și amintirea celei care l-a adus pe lume.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta, care a participat și la emisiunea culinară Chefi la cuțite, oferă frecvent pachete de pomană, iar gogoșile nu lipsesc niciodată pentru că erau preferatele regretatei sale mame.

ADVERTISEMENT