Alegeri 2024

Un influencer din Cipru, în vârstă de 24 de ani, printre europarlamentari: ”Un miracol”

Un cunoscut creator de conținut din Cipru, de numai 24 de ani, se va număra printre europarlamentari. Ce a declarat tânărul.
09.06.2024 | 20:55
Un influencer din Cipru in varsta de 24 de ani printre europarlamentari Un miracol
Un cunoscut creator de conținut din Cipru, de numai 24 de ani, se va număra printre europarlamentari. Ce a declarat tânărul. Sursa foto: digital-journey.europarl.europa.eu
ADVERTISEMENT

Un influencer din Cipru, în vârstă de 24 de ani, printre europarlamentari. „Un miracol”, a spus acesta la scurtă vreme după ce s-au închis urnele de votare și televiziunile locale au publicat rezultatele exit poll-urilor.

Un cunoscut creator de conținut din Cipru, de numai 24 de ani, se va număra printre europarlamentari. Ce a declarat tânărul

Un cunoscut creator de conținut din Cipru, de numai 24 de ani, se va număra printre europarlamentari. Ce a declarat tânărul care s-a clasat în mod constant pe locul trei pe tot parcusul alegerilor europarlamentare.

ADVERTISEMENT

Influencerul pe numele său Fidias Panayiotou a fost candidat independent pe listele electorale, după ce a luat decizia de a intra în politică la începutul anului. Recunoaște că nu știe prea multe despre domeniu, dar este dispus să învețe.

Se pare că discursul său a fost pe placul alegătorilor având în vedere că a primit foarte multe voturi. Conform estimărilor, la ieșirea de la urne, acesta va obține un loc în Parlamentul European, care este sediul în Strasbourg, Franța.

ADVERTISEMENT

Potrivit in-cyprus.philenews.com, influencerul în vârstă de 24 de ani se afla la 18:00, ora locală în Cipru, pe locul 3. Informația l-a făcut pe candidatul independent Fidias Panayiotou să se bucure de succesul său.

„Am realizat un miracol”, a spus creatorul de conținut la Alpha TV, după publicarea sondajelor de la ieșirea de la urne, mai arată sursa citată anterior. Postul public de televiziune CyBC arată că are un procent estimat de 15,7-18,3% din voturi.

ADVERTISEMENT

Candidatul independent a răsturnat previziunile, plasându-se după cele două partide majore, conservatorul DISY și partidul de stânga AKEL. Aceștia se află aproape la egalitate, în timp ce extrema dreaptă Elam se află pe locul al patrulea, cu între 11-13% la sută.

Cine este influencerul Fidias Panayiotou

Fidias Panayiotou este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri. Tânărul de 24 de ani este fiul unui preot ortodox grec. S-a născut în Meniko, un sat din districtul Nicosia, precizând la un moment dat că nu a mers niciodată la vot.

ADVERTISEMENT

Nu are studii formale sau acreditări academice, dar cu toate acestea și-a construit o carieră pe TikTok, acumulând sute de mii de fani. Pe canalul său de YouTube este urmărit de peste 2,6 milioane de abonaţi, prima postare pe această platformă având loc în anul 2019.

A cucerit internauţii cu misiunea de a-l îmbrăţişa pe Elon Musk, miliardarul care deţine Tesla. A reușit să facă acest lucru, însă a stârnit numeroase controverse în 2023 când a ales să călătorească prin India şi Japonia fără să plătească, cerşind bani.

În clipa în care și-a anunțat intenția de a candida la europarlamentare a realizat un videoclip în care a purtat trei cravate, o jachetă și pantaloni scurți. Creatorul de conținut a recunoscut încă de la început că nu știe nimic despre politică sau despre Uniunea Europeană.

„Am 24 de ani și nu am votat niciodată în viața mea și mi-am spus într-o seară că, dacă nu votez niciodată și nu mă interesez, aceiași tocilari vor fi mereu la putere și am spus «ajunge!»”, a spus Fidias Panayiotou.

ADVERTISEMENT
Tags:
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”