News

Un inginer de 25 de ani, în stare gravă după ce s-a electrocutat la locul de muncă. Bărbatul a fost preluat cu elicopterul SMURD

Un inginer de 25 de ani, din Drobeta Turnu Severin, este în stare gravă. Bărbatul s-a electrocutat la locul de muncă. A fost transferat la un spital din Capitală.
06.06.2023 | 14:38
Un inginer de 25 de ani in stare grava dupa ce sa electrocutat la locul de munca Barbatul a fost preluat cu elicopterul SMURD
Un inginer de 25 de ani, în stare gravă după ce s-a electrocutat. Colaj Fanatik/ Sursa foto: actualmehedinti.ro
ADVERTISEMENT

Un inginer de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui accident de muncă. Incidentul a avut loc marți la Combinatul de Hârtie şi Celuloză din Drobeta Turnu Severin, Mehedinți.

Un inginer de 25 de ani s-a electrocutat. Este în stare gravă

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, se afla în timpul programului de muncă atunci când s-a electrocutat. El ar fi efectuat o manevră de lucru la un tablou de electricitate, arată primele cercetări.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns polițiștii din municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru a efectua cercetări. De asemenea, în zona respectivă a ajuns și un echipaj medical. Tânărul a fost transportat la spital.

„Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că un coleg de al său s-ar fi electrocutat în timpul unei manevre de lucru. 

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Birourilor Ordine Publică şi Investigaţii Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 25 de ani, angajat al unui combinat din Drobeta-Turnu Severin s-ar fi electrocutat în timp ce efectua o manevră de lucru la unul din tablourile electrice.”, au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Tânărul a fost preluat de un elicopter SMURD

Având în vedere starea critică în care se afla tânărul, acesta a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la un spital din Capitală. Potrivit medicilor, bărbatul are arsuri pe 60% din suprafața corpului.

ADVERTISEMENT

„Pacientul a fost adus ca urmare a unui accident de muncă, prin electrocuție. A suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului. Prezintă arsuri la nivelul căilor aeriene, feței, membrelor superioare, abdomenului.

Pacientul a fost adus instabil, a fost intubat, după care a fost echilibrat și va fi transferat la o clinică de mari arși din București.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, potrivit actualmehedinti.ro.

ADVERTISEMENT

În urma incidentului, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Sursa citată precizează că se află în desfășurare o anchetă. Urmează să se stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul de muncă.

ADVERTISEMENT
Tags: