News

Un instructor auto a murit la Chișinău în timpul orelor de condus, lângă elevul pe care îl pregătea

Autor: Daniel Șuta | 14.09.2019 | 18:41
Un instructor auto a murit la Chișinău în timpul orelor de condus, lângă elevul pe care îl pregătea
Un instructor auto a murit în timpul orelor de condus, la Chișinău. Sursa foto: publika.md

Un instructor auto a murit la Chișinău, capitala Republicii Moldova, chiar în timpul orelor de condus. Conform informațiilor postului de televiziune Publika, acesta s-a stins din viață lângă elevul pe care îl pregătea. Elevul instructorului în vârstă de 37 de ani a fost cel care a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile.

Un instructor auto a murit în timp ce îi dădea indicații elevului

Elevul a povestit polițiștilor că a tras mașina pe dreapta în momentul în care a văzut că instructorului i se făcea rău. Oamenii legii au declarat pentru presa locală că bărbatul a făcut un atac de cord. Acesta era instructor auto la școala Universității Tehnice din capitala Moldovei.

Așa cum este normal în astfel de circumstanțe, s-a deschis o investigație pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii decesului instructorului. Dosarul este instrumentat de Inspectoratul de Poliție din Ciocana. Bărbatul a fost găsit fără suflare azi dimineață, în jurul orei 09:40 pe strada Vadul lui Vodă din Chișinău, scrie publika.md.

instructor auto chișinău
Bărbatul de 37 de ani ar fi făcut atac de cord. Foto: captură Publika TV

Ambulanța a ajuns să constate decesul

Elevul a sunat astăzi la 112, însă până a sosit Ambulanța la fața locului a fost mult prea târziu. Conform unor surse apropiate anchetei, elevul a fost în stare de șoc și va fi consiliat psihologic pentru a depăși acest moment complicat.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!