News

Un interlop din Arad a fost găsit mort, chiar de ziua lui. Făcea parte dintr-un clan celebru

Un interlop cunoscut din Arad a fost găsit fără viață, chiar în ziua în care ar fi împlinit 48 de ani. A făcut parte dintr-un clan celebru.
26.05.2023 | 14:19
Un interlop din Arad a fost gasit mort chiar de ziua lui Facea parte dintrun clan celebru
Un interlop din Arad a fost găsit mort, chiar de ziua lui. Colaj Fanatik.ro Sursa foto: Facebook/ Inquam Photos - George Călin
ADVERTISEMENT

Marius Datcu, zis „Belmondo”, a fost găsit mort într-un apartament de pe strada Cocorilor, din Arad. Interlopul și-ar fi pierdut viața chiar de ziua lui, pe 25 mai, când împlinea vârsta de 48 de ani.

Un interlop din Arad a fost găsit mort

„Belmondo de Arad” făcea parte dintr-un clan celebru, cel al lui Uțu Rohozneanu cunoscut drept „Împăratul”. Datcu era unul dintre „locotenenții” respectivului, așa cum își numea Rohozneanu persoanele care lucrau pentru el.

ADVERTISEMENT

Conform anchetatorilor, „Belmondo” a fost găsit fără viață, joi seara, în jurul orei 22:30, polițiștii fiind sesizați de fratele bărbatului, care nu reușea să îl contacteze de mai multe zile, potrivit Special Arad.

În zona respectivă au ajuns pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, care au reușit să spargă ușa locuinței. Totodată, un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad s-a deplasat la fața locului.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, interlopul a fost găsit mort, medicii fiind nevoiți să constate decesul acestuia. „Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în jurul orei 22,30 pentru a facilita accesul către victimă. A fost o intervenţie de deblocare uşă, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuinţă”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Din primele verificări, se pare că pe trupul lui Marius Datcu nu ar fi existat urme de violență. Urmează ca necropsia să stabilească în ce condiții s-a produs decesul bărbatului, iar în funcție de rezultat să fie luate măsuri legale, dacă va fi cazul.

ADVERTISEMENT

Iubita lui „Belmondo de Arad” a murit în urmă cu doi ani

Presa locală amintește că moartea interlopului vine la doi ani de la decesul iubitei sale, jurnalista Anca Mureșan, care s-a produs în condiții suspecte, „Belmondo” fiind audiat în acest caz.

Se pare că înaintea morții femeii, cei doi ar fi fost împreună pe malul Mureșului, acolo unde ar fi consumat substanțe interzise. Ulterior, se presupune că Anca Mureșan ar fi vrut că înoate în râu.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit după 48 de ore, în râul Mureș. Interlopul Datcu a mărturisit că nu știa ce a pățit femeia, pentru că el ar fi adormit pe malul râului, iar a doua zi când s-a trezit, nu a găsit-o lângă el.

„Belmondo” a fost reținut în anul 2009 cu clanul Rohozneanu, iar ulterior a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru infracțiunile de șantaj și amenințare. În anul 2015, acesta a fost eliberat condiționat.

ADVERTISEMENT