Un internațional de tineret a semnat cu o echipă din Premier League! ”Aștept debutul oficial”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Echipa nationala
15/10/2018, 22:50
Un internațional de tineret a semnat cu o echipă din Premier League! ”Aștept debutul oficial” GALERIE FOTO
Internațional de tineret Mihai Dobre a semnat un contract pe trei ani cu echipa de seniori a clubului Bournemouth din Premier League

Internațional de tineret Mihai Dobre a semnat, luni, un contract pe trei ani cu echipa de seniori a clubului Bournemouth din Premier League. Mijlocașul în vârstă de 20 de ani juca de doi ani la formația de juniori, dar în vară a fost luat în catonament cu seniorii iar de atunci se antrenează alături de ei.

”Sunt fericit că am prelungit contractul pe o perioada de încă trei ani cu Bournemouth, de această dată cu prima echipă. Sunt bucuros că lucrez alături de Eddie Howe, condițiile de pregătire pe care le-a instaurat la echipă creează un cadru ideal pentru performanță. Simt că munca mea este apreciată, coechipierii mă susțin și sper ca odată cu reînnoirea contractului să vină și debutul în meciurile oficiale în Premier League”, a declarat Mihai Dobre pentru gsp.ro.

Mihai Dobre s-a fotografiat cu tricoul echipei Bournemouth
Mihai Dobre s-a fotografiat cu tricoul echipei Bournemouth

Un internațional de tineret a semnat cu o echipă din Premier League: ”Sunt dieferențe între fotbalul din Anglia și cel din România”

După ce a semnat cu echipa din Premier League, internaționalul român a explicat care sunt diferențe dintre fotbal englez și cel din România: ”Sunt diferențe între fotbalul din Anglia și cel din România. De la viteză, forță și implicarea în joc a fotbaliștilor, până la condițiile pe care clubul le oferă jucătorilor. Diferențe de pregătire, antrenamente, absolut tot. Ceea ce facem aici diferă de ce făceam în România”.

”Până la urmă, e un lucru normal pentru că dacă aici nu ești superpregătit nu ai nicio șansă. N-ai cum să crești dacă nu tragi de tine și nu dai 200 la sută. Sunt tratat normal, ca toată lumea, și sunt apreciat pentru munca pe care o depun”, a mai spus Mihai Dobre.

Fotbalistul lui Bournemouth a jucat trei meciuri la echipa națională de tineret, toate în actualele preliminarii ale Campionatului European din 2019, dar nu a fost convocat pentru ultimele două întâlniri din grupă. ”Tricolorii” mici sunt foarte aproape de calificarea la turneul final având nevoie de un rezultat de egalitate în meciul cu Liechtenstein, care se va disputa marți, de la ora 21:00, la Ploiești.

Închide ×