Un internaţional român, coleg de cameră cu cel mai bogat fotbalist din lume

Eduard Nicolae Popa   
în Fotbal international
19/03/2018, 19:08
Un internaţional român, coleg de cameră cu cel mai bogat fotbalist din lume

În Anglia, Paşcaru este coleg cu Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume. Acesta este nepotul Sultanului din Brunei, un om cu o avere de peste 15 miliarde de dolari. Alex a fost chiar colegul de cameră al lui Bolkiah. 

El (n.r Faiq Bolkiah) a venit la club în urmă cu un an şi ceva. Atunci a stat în cameră cu mine. Am stat o lună şi ceva împreună, este un băiat de treabă. Nu ai zice că e atat de bogat. Mă înţeleg bine cu el. Mi-a zis că poate să facă ce vrea în viaţa asta, dar că el vrea să devină fotbalist. Chiar dacă e atât de bogat, e foarte motivat şi munceşte din greu pe teren. E foarte modest şi niciodată nu se laudă. Nu aruncă cu banii, aşa cum ar crede mulţi”, a spus internaţionalul român de juniori, pentru Telekom Sport. 

Paşcaru: “De abia aştept să joc împotriva Angliei”

Crescut de la 4 ani în Marea Britanie, Alex Paşcanu se arată încântat de duelul cu naţionala “Albionului”.“Abia aştept meciul ăsta împotriva Angliei. Când am auzit că vom juca împotriva lor, am fost foarte bucuros şi foarte motivat. De mic aştept să joc împotriva Angliei cu naţionala României. Am câţiva colegi de la Leicester care sunt la lotul naţional. Unii nu mai sunt prietenii mei, sunt idolii mei. Abia aştept să joc împotriva lor şi să le arăt că suntem o ţară care are fotbalişti buni. Mi-au urat baftă cu toţii, dar mi-au zis că nu o să avem nicio şansă în meciul direct. Le-am zis că le vom arată pe teren ce putem”, a spus Alex Paşcaru. Duelul la U21 dintre Anglia şi România se va juca sâmbătă de la ora 19:15. 

Închide ×