Un internaţional român E DISPERAT. A luat o hotărîre care-i va schimba viaţa: FACE IMPLANT!

Adrian Ropotan a luat de curînd o decizie menită să îi schimbe viaţa. Conform surselor FANATIK.RO, internaţionalul care joacă acum la Volga Novgorod, în prima ligă rusă, şi-a făcut un...
02.02.2014 | 00:05
Un international roman E DISPERAT A luat o hotarire carei va schimba viata FACE IMPLANT

Adrian Ropotan a luat de curînd o decizie menită să îi schimbe viaţa. Conform surselor FANATIK.RO, internaţionalul care joacă acum la Volga Novgorod, în prima ligă rusă, şi-a făcut un implant de păr. Nemulţumit de podoaba capilară tot mai rară – amicii glumeau că şi-a smuls părul după rezultatele naţionalei şi ratarea calificării la Mondialul brazilian! – fostul dinamovist ar fi plătit 5.000 de euro pentru o intervenţie ce a avut loc la Istanbul. Acum, jucătorul speră să nu mai aibă probleme cu căderea părului şi să nu ajungă iar în situaţia de a cheli. Ropotan este ultimul dintr-o lungă listă de bărbaţi celebri, din fotbal şi showbizz, care au ales să cheltuiască sume importante pentru a-şi îmbogăţi podoaba capilară.

2012ropotan

Perfecţiunea lui Popescu

Actual candidat la preşedinţia FRF, Gică Popescu a fost primul nume greu din fotbal despre care s-a aflat că şi-ar fi pus păr. Astfel, el şi-a făcut un implant  în 2009, la Dubai (Emiratele Arabe), iar procedura, efectuată în mai multe etape, l-ar fi costat aproximativ 50.000 de euro. Suma a fost extrem de ridicată, dar ulterior s-a dovedit a fi cît se poate de meritată, intervenţia reuşind total.

3.FOTBAL:GALA PREMIILOR AFAN (10.01.2014)

“Cîinele” care-şi şchimbă părul

Fostul actionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, a fost şi el protagonistul unui implant de păr în 2010. Borcea a recunoscut public faptul că a apelat la specialişti. Conform informaţiilor apărute, lui i s-ar fi pus 3500 de fire de păr, iar pentru acest lucru ar fi plătit aproximativ 4.000 de euro.

borcea par

“Motanul” la pătrat

Bogdan Stancu este primul fotbalist român care şi-a luat inima în dinţi şi a spus nu calviţiei. El a plătit 10.000 de euro pentru a-şi pune păr în Turcia, iar la un an distanţă, după ce a realizat că intervenţia nu a fost una de succes, a mai plătit încă 10.000 de euro pentru o operaţie similară, dar în Dubai.

stancu fara par

Ghinionistul Rooney

Cel mai sonor nume de peste hotare care a decis să îşi facă implant de păr este cel al englezului Wayne Rooney. Sătul de comentariile răutăcioase la adresa look-ului său extrem de îmbătrînit din cauza calviţiei, Rooney a plătit 20.000 de euro pentru o intervenţie specială. Din păcate, el nu a avut noroc, pentru că zona din spatele liniei frontale şi cea din creştet au rămas afectate de căderea părului. Astfel, că internaţionalul englez a mai fost nevoit să treacă pe la clinică pentru încă un implant, care l-a costat 17.600 de euro.

Wayne-Rooney-Hair-Transplant4

Şi cîntăreţii chelesc cîteodată

Nu doar fotbaliştii sau oamenii din fotbal apelează la ajutorul medicilor pentru a trece peste problemele cauzate de căderea părului. Implantul este la modă printre cîntăreţii români. Dan Bittman ar fi dat 4.000 de euro pentru o intervenţie care a avut loc în Turcia, în perioada în care el rămăsese fără voce. Mihai Trăistariu şi Sorin Brotnei (Akcent) se numără şi ei printre cei care au plătit sume importante pentru a avea mai mult păr.

transplant-de-par-dan-bittman2

Gigi a făcut mişto de chelia lui Copos

Un caz aparte îl constituie cel al lui George Copos. Fostul patron al Rapidului, renumit pentru zgîrcenia lui, nu şi-a dorit să îşi facă implant de păr, cu toate că din acest motiv a fost luat la mişto deseori de rivalul Gigi Becali. În 2009, Becali făcea o declaraţie incredibilă despre Copos: “Decît să am chelia lui, mai bine dau toată averea mea şi rămîn sărac lipit!”.

copos-dece

50.000 de euro a plătit Gică Popescu pentru implantul de păr