Un internaţional U19 face show in Italia. “Bijuteria din curtea lui Genoa!”

Iuliana Spirache   
in STIRI INTERNATIONALE
03/04/2018, 08:39
Un internaţional U19 face show in Italia. “Bijuteria din curtea lui Genoa!”

Claudiu Micovschi are 18 ani şi evoluează în prezent pentru Genoa Primavera, iar acum este lăudat de italienii de la gazzamercato.it. Internaţionalul român U19 este văzut drept noua perlă a celor de la Genoa. Italienii chiar sugerează că acesta ar putea fi naturalizat pentru a evolua în Squadra Azzura! 

Postul de bază a lui Micovschi este de “aripă stânga”, dar deseori a evoluat pentru Genoa Primavera şi atacant. Fotbalistul în vârstă de 18 anie ste golgheterul echipei, cu 15 goluri în 26 de meciuri, iar acum este comparat cu Pietro Pellegri, un tânăr de 17 ani care anul trecut a fost gândut de Genoa la AS Monaco pentru 21 de milioane de euro. “Rapid, imprevizibil, captivant: Claudiu Micovschi este una dintre cele mai preţioase bijuterii din curtea lui Genoa”, scrie gazzamercato.it.

“Creşterea lui Micovschi este uimitoare!”

“În ultimele două sezoane, performanţa jucătorului s-a îmbunătăţit exponenţial, făcându-l unul dintre principalele puncte de referinţe din curtea lui Genoa. Antrenorul Carlo Sabatini pariază puternic pe el şi l-a educat în aceşti doi ani să joace cu mai mult cinism în atac. Reuşeşte să combine calităţile tehnice excelente cu abilităţile fizice importante. Creşterea lui Micovschi este uimitoare”, mai apare în gazzamercato.it.

 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×