Fanatik Show

Un italian cumpără CEAHLĂUL cu un EURO! Ce datorii sînt

Viorel Măstăcăneanu a vorbit despre situaţia critică în care se află Ceahlăul, dar a dezvăluit că un om de afaceri italian este gata să preia clubul de lîngă Pietricica....
14.12.2014 | 22:58
Un italian cumpara CEAHLAUL cu un EURO Ce datorii sint

Viorel Măstăcăneanu a vorbit despre situaţia critică în care se află Ceahlăul, dar a dezvăluit că un om de afaceri italian este gata să preia clubul de lîngă Pietricica.

”Dacă ar fi să se înceapă mîine returul, nu aş avea cu ce să începem. E gravă situaţia în momentul de faţă. Trebuie să vindem un jucător, găsim un finanţator…vedem! Şi arestarea domnului Ştefan a contribuit. Situaţia clubului e grea chiar dinainte de arestare, pentru că dînsul, după ce a devenit primar, nu s-a mai implicat ca atunci cînd era preşedinte. Atunci aducea sponsori, avea firmele lui care finanţau clubul, se ocupa mai bine de ele…”, a declarat, la FANATIK SHOW, de pe Look TV, preşedintele Cealăului.

Datoriile clubului, 1.500.000 de euro!

”Speranţa moare ultima, sîntem în tratative cu un investitor, avem o ofertă pentru un model de contract. Nu este român, e italian, dar are şi alţi prieteni cu bani. Va deveni acţionar majoritar gratis, va căuta să achite datoriile clubului şi va aduce jucători. Ne-a mai spus că putem să vindem jucători, pentru că el va aduce fotbalişti mai buni. El preia acţiunile simbolic, cu un euro, şi va trebui să plătească datoriile, în jur de un milion şi jumătate de euro. Sîntem în discuţii pentru vinderea a cîtorva jucători. Ca să terminăm returul, ne trebuie cam jumătate de milion de euro, dar nu ştim ce facem cu datoriile astea. Avem de primit din drepturi de televizare vreo 700.000 de euro, dar nu ne ajung, pentru că avem datorii. Trebuie clar să căutăm soluţii”, a mai dezvăluit Măstăcăneanu.

viorelmastacaneanu

Tot el şi-a lăudat tinerii jucători care au oferte de la echipe din ţară: ”Avem nişte mici perle, Popadiuc, Tăbăcariu, Ştefănescu, jucători tineri care sînt ofertaţi. E un club din România care îl vrea pe Dumitraş, dar nici mie nu mi-a spus impresarul care este”.