News

Un italian de 73 de ani a pierdut 800.000 de euro după ce s-a îndrăgostit de o româncă mai tânără cu 40 de ani. Ce s-a întâmplat

Un italian în vârstă de 73 de ani a pierdut 800.000 de euro după ce s-a îndrăgostit de o româncă. În cele din urmă a aflat că a fost înșelat.
22.09.2022 | 22:49
Un italian de 73 de ani a pierdut 800000 de euro dupa ce sa indragostit de o romanca mai tanara cu 40 de ani Ce sa intamplat
Un bărbat din Italia a rămas fără 800.000 de euro. Foto: Replicaonline
ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Italia, femeia l-ar fi înșelat pe bărbat și l-a manipulat pentru a-l stoarce de bani, făcându-l să creadă că între cei doi există o poveste de iubire.

Un italian i-a dăruit unei românce 800.000 de euro

Românca în vârstă de 32 de ani și italianul în vârstă de 73 de ani s-au cunoscut pe internet și povestea lor s-a terminat în sala de judecată, după ce procurorii au trimis-o pe femeie în judecată pentru înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave.

ADVERTISEMENT

Femeia a reușit să-l convingă pe italian să-i ofere inclusiv 780.000 de euro, lucru considerat incredibil de anchetatori. Procurorii au stabilit că în perioada mai 2015 – septembrie 2017, femeia l-a indus în eroare pe italian și îi promitea că se va căsători cu el.

Italianul a fost atât de vrăjit de femeia mai tânără ca el cu 40 de ani că a decis să vândă o locuință cu șapte camere din Milano, după care i-a dat toți banii femeii din Gorj. Mai mult, bărbatul îndrăgostit i-a trimis acesteia timp de doi ani mai multe cadouri și diverse sume de bani.

ADVERTISEMENT

Conform Replicaonline.ro, femeia a avut mai multe scenarii prestabilite, majoritatea lacrimogene, pe care i le-a prezentat bărbatului, tocmai pentru a se victimiza. Un astfel de scenariu implica îmbolnăvirea părinților care au nevoie urgentă de un tratament foarte scump.

Italianul, îndrăgostit și naiv, a ajuns să se împrumute pentru a-i trimite cadouri femeii. Mai mult, bărbatul în vârstă de 73 de ani a mărturisit că nu mai are ce să mănânce.

ADVERTISEMENT

Pentru ca șocul să fie și mai mare pentru bărbat, femeia era deja căsătorită în România, însă întreținea artificial povestea de iubire cu italianul pentru a obține beneficii de la acesta.

Într-un final italianul a aflat adevărul și s-a dus direct la Poliție, unde a făcut plângere împotriva femeii care l-a înșelat. În replică, tânăra se apără și spune că bărbatul i-a oferit cadouri din proprie inițiativă.

ADVERTISEMENT

”Faptul că o persoana a înțeles altceva decât trebuia să înțeleagă nu este vina mea, tot ce mi-a dat a fost din proprie inițiativă, iar concluzia pe care o trag este că dorește să pozeze în victimă şi că nu suportă să mă vadă fericită alături de bărbatul cu care m-am căsătorit”, a transmis femeia.

ADVERTISEMENT