Un italian înarmat a ajuns într-o comună din Suceava pentru a-şi recupera o datorie. Speriaţi, oamenii au chemat Poliția

Flaviu Popa   
în HotNews
15/05/2020, 18:01
Un italian înarmat a ajuns într-o comună din Suceava pentru a-şi recupera o datorie. Speriaţi, oamenii au chemat Poliția
Un italian înarmat a pătruns într-o comună din Suceava. Foto: Ziar de Suceava

Un italian înarmat cu un pistol s-a dus întro comunitate de romi de lângă Suceava, pentru a-și recupera o datorie, însă a fost oprit de polițiști.

Un italian înarmat a încercat să-și recupereze o datorie într-un sat sucevean

Comuna Mitocu Dragomirnei, de lângă Suceava, s-a transformat în Vestul Sălbatic vineri, 15 mai, în prima zi a stării de alertă. Un italian înarmat cu un pistol a încercat să-și recupereze o sumă de bani de la un cetățean din comună.

Conform Ziar de Suceava, bărbatul deține un magazin în comună și le dă localnicilor produse pe datorie, pe „caiet”. Unul dintre cetățeni a refuzat să-și plătească datoria, astfel că italianul, patron de magazin, s-a dus înarmat să-și facă singur dreptate.

Maurizio Parasi (49 de ani) s-a întâlnit pe ulița din sat cu Florin Zlotar (35 de ani). Italianul a scos pistolul fără a sta pe gânduri și l-a amenințat pe datornic că ar face bine să-și plătească datoria de urgență.

Oamenii din zonă au chemat Poliția, astfel că italianul a fost încătușat și condus la secție pentru continuarea cercetărilor.

Agenții încearcă să afle dacă arma era autorizată sau nu, în timp ce vor face verificări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare, conform sursei citate.

Știre în curs de actualizare

Închide ×