Un italian și-a confundat soția cu un mistreț și a împușcat-o, în propria grădină

Adrian Baciu   
în HotNews
03/05/2021, 20:03
Un italian și-a confundat soția cu un mistreț și a împușcat-o, în propria grădină
Un italian și-a confundat soția cu un mistreț și a împușcat-o, în propria grădină. Sursa foto: monitorulsv.ro

Caz rar petrecut în Italia. Un cetățean italian și-a confundat soția cu un mistreț și a împușcat-o, în timp ce aceasta se afla în propria grădină.

Incidentul, care era cât pe ce să ducă la o tragedie, s-a petrecut în zona Salerno în apropiere de Napoli, conform site-ului TGCom24.

Din fericire, deși a suferit răni la umăr, femeia a ajuns la spital, iar medicii au anunțat că se afla în afara oricărui pericol.

Un italian și-a confundat soția cu un mistreț şi a împușcat-o

Italianul în cauză, un cetățean în vârstă de 70 de ani, spune că şi-a confundat soția cu un porc mistreț și a împușcat-o.

El explică gestul spunând că a fost derutat din cauza întunericului de afară.

Imediat după incident, femeia, în vârstă de 64 de ani, a ajuns la spital. Incidentul s-a petrecut în zona Salerno din Italia, conform sursei citate.

Femeia, împușcată în timp ce se afla în grădina casei

Ghinionista femeie a fost împușcată în umăr în timp ce se afla în grădina casei din Giungatelle din Montecorice. Apoi, aceasta a fost internată în spitalul Vallo della Lucania.

Și în fața celor de la Poliție, sosiți să investigheze cazul, bărbatul a venit cu aceeași explicație și a spus că vizibilitatea l-a făcut să-și confunde soția cu un animal sălbatic.

Carabinierii din zonă, conduși de agentul-șef Fabiola Garello, care investighează incidentul, au constatat că arma de la care a pornit împușcătura era deținută legal.

Închide ×