News

Un jandarm căutat din luna februarie a fost găsit mort. Acesta a fost văzut ultima oară în timp ce se urca într-un taxi

20.05.2020 | 18:23
Un jandarm cautat din luna februarie a fost gasit mort Acesta a fost vazut ultima oara in timp ce se urca intrun taxi
ADVERTISEMENT

Un jandarm căutat în județul Timiș încă din luna februarie a fost găsit mort, marți, înecat în râul Bega, după o perioadă lungă de căutări.

Un jandarm căutat din luna februarie a fost găsit mort

Un jandarm dispărut în luna februarie, ce era căutat de autoritățile din Timiș, a fost găsit mort, marți, în râul Bega, anunță Digi24.

ADVERTISEMENT

Acesta fusese văzut ultima oară plecând din zona Complexului Studenţesc din Timişoara cu un taxi, dar apoi a dispărut fără urmă.

Trupul jandarmului a fost găsit în râul Bega, după ce nivelul apei a scăzut în ultima perioadă tot mai mult, în condițiile în care nimeni nu mai știa nimic de el din luna februarie.

ADVERTISEMENT

Jandarmul de 23 de ani era din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj și absolvise anul trecut Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, unde terminase şef de promoţie.

Tânărul a fost văzut ultima oară în timp ce se urca într-un taxi

La momentul dispariției, colegii jandarmului au anunțat că acesta se afla în timpul liber.

„La momentul anunţării dispariţiei, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoţia septembrie 2019, absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani.

ADVERTISEMENT

Este militar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara. El a fost şef de promoţie, a absolvit ca şef de promoţie, pentru acest lucru i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituţiei, a fost recompensat cu diplomă de merit, este foarte bine apreciat în rândul colegilor.

A fost repartizat din Şcoala Militară în Timişoara”, a declarat, în februarie, la scurt timp după dispariție, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” din Timişoara, Emilia Margareta Fînaţă.

ADVERTISEMENT

Tânărul jandarm ar fi plecat din zona Complexului Sudenţesc din Timişoara cu un taxi, iar de atunci a fost de negăsit până marți, când a fost descoperit fără suflare în râul Bega.

ADVERTISEMENT
Tags: