News

Un jandarm din Brăila, filmat în timp ce lovește un tânăr în plină stradă. Video revoltător

06.04.2020 | 15:55
Un jandarm din Braila filmat in timp ce loveste un tanar in plina strada Video revoltator
ADVERTISEMENT

Un jandarm din Brăila a fost filmat în timp ce lovește în plină stradă cu piciorul un tânăr pe care l-a oprit și l-a legitimat. Imaginile au apărut imediat în spațiul public.

Un jandarm din Brăila a fost filmat în timp ce lovește un tânăr

Un filmuleț apărut luni pe canalul de Youtube al infobraila.ro a scandalizat populația din Brăila, după ce un jandarm a lovit cu piciorul un tânăr. Incidentul a fost filmat de o persoană aflată la geamul unui bloc din apropriere.

ADVERTISEMENT

În imagini apar un polițist, un jandarm și un adolescent cu o bicicletă. Cei trei poartă o discuție în timp ce oamenii legii verifică un document al tânărului. La final, când puștiul vrea să plece, el este lovit cu piciorul de jandarm.

Incidentul a fost filmat de o femeie de la geamul blocului din apropiere. ”Și dacă era altul mai dădeai în el”, se aude cum îl apostrofează femeia care filmează pe jandarmul agresiv.

ADVERTISEMENT

”Nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Brăila au anunțat că au văzut imaginile în care este implicat colegul lor și că au demarat o anchetă în acest caz.

”Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la modul în care a acționat un lucrător al IJJ Brăila, vă comunic faptul că la nivelul inspectoratului a fost constituită o comisie de verificare a acestor aspecte”, informează Jandarmeria Brăila.

ADVERTISEMENT

”În termenul cel mai scurt vom reveni și cu alte informații. Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”, au mai spus reprezentanții Jandarmeriei Brăila pentru Mediafax.

Cu mai puțin de o săptămână în urmă, un scandal de proporții a avut loc în trafic în Câmpulung Muscel între un polițist și un șofer, în momentul în care omul legii i-a cerut să se legitimeze și să coboare din autovehicul.

ADVERTISEMENT

Discuția dintre cei doi degenerează după ce șoferul refuză să coboare din mașină pe motiv că se teme să nu fie infectat de coronavirus și îi spune polițistului că îl enervează și că îl plătește din banii lui.

ADVERTISEMENT