ADVERTISEMENT
News

Un jandarm român, victimă a unui accident, a murit așteptând 5 zile să fie operat. Fiica: L-au băgat în mormânt cu zile

Autor: Adrian Baciu | 18.11.2020 | 22:13
Un jandarm român, victimă a unui accident, a murit așteptând 5 zile să fie operat. Fiica: L-au băgat în mormânt cu zile
Un jandarm român, victimă a unui accident, a murit așteptând 5 zile să fie operat. Fiica: L-au băgat în mormânt cu zile. Sursa foto: colaj Facebook

Un jandarm român din Târgu Mureș, care a fost victimă a unui accident rutier pe data de 13 noiembrie, a murit la mijlocul acestei săptămâni, după ce a așteptat 5 zile să fie operat.

ADVERTISEMENT

Fiica acestuia își strigă în aceste zile disperarea în mediul online și îi acuză pe medicii de la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș că i-au băgat părintele în mormânt cu zile.

Mesajul tinerei este cu adevărat cutremurător. Aceasta spune că își dorește ca niciun copil să nu mai ajungă să-şi plângă părinţii din cauza indiferenţei şi ignoranţei din sistemul sanitar.

Un jandarm român, victimă a unui accident, a murit așteptând 5 zile să fie operat

Daniel Jurje (48 de ani), angajat în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureș, a fost victima unui accident rutier extrem de grav produs vineri, 13 noiembrie, în timp ce se deplasa într-o misiune, alături de un coleg, la Sovata.

ADVERTISEMENT

Într-o postare video pe pagina ei de Facebook, fiica acestuia, Denisa, povestește despre clipele de groază trăite de părintele său până când şi-a dat ultima suflare, dar și modul în care toată situația de față a fost tratată de medici.

”Am sunat şi mi-au spus că este destul de ok, îmi zicea că o să fie bine, că are nevoie numai de un CT şi apoi o să vină acasă. Am stat în faţa spitalului. Nu mi-a spus nimeni nimic, nici mie nici mamei mele. Nu s-a deranjat aproape nimeni să ne bage în seamă.

I-am dat din nou mesaj lui tati, l-am întrebat cum se simte, a zis că acum începe se simtă durerile de fapt. A zis că îl bagă la un CT (computer tomograf nr.) urmând să afle ce are cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Îi mai dădeam câte un mesaj, încercam să aflu cum se simte. Mi-au spus la un moment dat că i-au văzut la CT o fractură de bazin şi că ar avea o pată pe un plămân. Doctorul ne-a spus că ar fi fost o pneumonie la un plămân” , a povestit fiica jandarmului.

Tânăra povesteşte că sâmbătă, duminică şi luni tatăl ei acuza dureri cumplite,îi anunţa la telefon că nu mai rezistă de durere şi că nimeni nu îl bagă în seamă: ”L-am sunat şi pur şi simplu plângea de durere la telefon, îmi zicea că nu mai poate, nu mai rezistă. Voiam să îl ajut, dar nu aveam cum eram legată de mâini şi de picioare. Nu puteam să fac absolut nimic pentru el, iar cei care ar fi trebuit să-l îngrijească, respectiv asistentele, nici măcar nu se apropiau de el.

ADVERTISEMENT

Asistenta mi-a spus că am nevoie de răbdare, de multă răbdare că nu are cine să vină. Am sunat din nou după jumătate de oră, iar doamna asistentă mi-a spus să nu o mai deranjez că dacă nu a murit încă mai rabdă încă zece minute. Ce să rabde că după trei zile de chin el nu mai avea nicio putere.

Nu mai putea nici să ridice mâna să mai apese pe butonul ăla nenorocit să vină cineva să-i facă un calmant”, a mai spus fiica cu lacrimi în ochi, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Fiica jandarmului: L-au băgat în mormânt cu zile

Luni, 16 noiembrie, jandarmul a început să se simtă tot mai rău. Seara, afirmă fiica, nu mai putea să lege bine cuvintele, nu mai putea să exprime bine ceea ce voia să spună. La ultima discuţie telefonică, i-a spus soţiei că e obosit şi că o să se odihnească. Marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, bărbatul a murit. Fără să mai fie operat pentru fractura de bazin.

În acest moment, familia îndurerată acuză reprezentanţii spitalului că nu i-au anunţat de deces şi că abia la ora 11 au fost anunţaţi de către comandantul tatălui că bărbatul a murit.

ADVERTISEMENT

”Un om sănătos a murit cu zile. L-au băgat în mormânt cu zile, nu-mi explic ce suflet pot să aibă, nu pot să le zic oameni, indivizii ăia din spitale să-şi bată joc de pacienţi, să-şi bată joc de sufletul unor oameni, iar nouă aparţinătorilor să ne zică că dacă n-o murit, mai rabdă”, spune fiica Denisa.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT