Un jandarm s-a sinucis în Vâlcea, de față cu copilul său. Bărbatul nu a lăsat bilet de adio

Flaviu Popa   
în HotNews
11/09/2020, 19:58
Un jandarm s-a sinucis în Vâlcea, de față cu copilul său. Bărbatul nu a lăsat bilet de adio
Un jandarm s-a sinucis în Vâlcea. Foto: Hepta

Un jandarm din Vâlcea s-a aruncat de la etajul cinci, cu toate că era privit de copilul său și fără își motiveze gestul.

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, astfel că gestul său rămâne un mister dureros pentru familie.

Jandarmul Marius Petre Toader a lăsat în urmă o familie îndurerată și zeci de colegi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Vâlcea care nu înțeleg ce s-a întâmplat.

Un jandarm din Vâlcea s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 5

, subofițerul se afla în locuința personală alături de băiatul său și s-a aruncat de la etajul cinci, aparent din senin.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani se pare că a stat internat mai bine de 2 luni în concediu medical la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Vâlcea.

„Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru o persoană căzută de la etajul V, în Râmnicu Vâlcea. La intervenţie s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi un echipaj de salvare. Persoana este căzută în faţa blocului, inconştientă. S-au început manevrele de resuscitare”, au anunţat reprezentanţii ISU Vâlcea, conform sursei citate.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat în momentul în care au ajuns. „Din nefericire, persoana a fost declarată decedată, s-au întrerupt manevrele de resuscitare”, au completat cei de la ISU.

Zeci de vecini s-au adunat pentru a vedea ce s-a întâmplat, mulți dintre ei fiind șocați. „Părea că doarme. N-ai fi zis că s-a aruncat taman de la etajul cinci”, a povestit unul dintre martorii tragidului eveniment.

În condițiile în care nu a lăsat un bilet de adio, cazul a ajuns pe mâna polițiștilor de la Investigații Criminale. „Poliţiştii de Investigaţii Criminale şi criminaliştii efectuează cercetări la faţa locului, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă – moarte suspectă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

Închide ×