Fotbal intern

Un jucător a mușcat din tricou până l-a făcut franjuri! S-a întâmplat la Poli Iași – Viitorul

06.10.2018 | 08:29
Un jucator a muscat din tricou pana la facut franjuri Sa intamplat la Poli Iasi  Viitorul

Un jucător a mușcat din tricou până l-a făcut franjuri! S-a întâmplat la Poli Iași – Viitorul în runda a 11-a Ligii 1 Betano. Atacantul costarican Dylan Flores, unul dintre jucătorii care au impresionat în acest debut de sezon pentru echipa lui Flavius Stoican a oferit o fază demnă de cascadorii râsului în meciul cu echipa lui Hagi. Astfel, în minutul 73 al întâlnirii, la scorul de 2-1 pentru oaspeți, Flores putea să dea lovitura și să restabilească egalitatea.

N-a ieșit chiar așa cum a vrut costaricanul. Din poziție centrală și fără pic de presiune, Flores a trimis peste poartă stârnind furia suporterilor, dar și cea a coechipierilor care i-au reproșat că avea și varianta unei pase. Supărat nevoie mare, jucătorul Iașiului a început șă-și muște tricoul după care a tras atât de tare de el încât pur și simplu l-a rupt. Așa fost nevoit să joace până la finalul partidei. VIDEO

Un jucător a mușcat din tricou până l-a făcut franjuri! Flavius Stoican in meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si Dinamo Bucuresti, din etapa a IX-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, vineri, 21 septembrie 2018. © FOTO: Dragos Pascaneanu / Sport Pictures
Flavius Stoican este impresionat de calitățile arătate pe teren de costaricanul Dylan Flores

Un jucător a mușcat din tricou până l-a făcut franjuri!

Dylan Flores a semnat cu Politehnica Iași în această vară. Jucătorul a venit de la Cartagines, din Costa Rica, formație pentru care a reușit să marcheze de 11 ori în 33 de partide. A și stârnit interesul cluburilor mari, Steaua Roșie Belgrad fiind printre formațiile care și-au trimis reprezentanți la partida disputată de moldoveni împotriva dinamoviștilor. De altfel, sârbii sunt dispuși să achite 500 de mii de euro în schimbul jucătorului fiind plăcut impresionați de aportul costaricanului.

Zece partide a prins Dylan Flores și în tricoul Iașiului, formație pentru care a marcat de două ori. În trecut, fotbalistul a fost un obișnuit al loturilor naționale rezervate juniorilor, însă după trecerea la seniori acesta nu a fost convocat niciodată la reprezentativa costaricană. Poli Iași nu este prima experiență a jucătorului în Europa. În sezonul 2016 – 2017, atacantul a mai evoluat în Portugalia pentru Tondela însă nu a reușit să prindă un loc de titular și s-a întors după numai un an acasă.

2 goluri a marcat Dylan Flores pentru Politehnica Iași