Sport

Un jucător al FCSB s-a căsătorit de ziua lui! Adrian Șut i-a dedicat golurile împotriva CFR-ului cu lacrimi în ochi. Foto

Ionuț Panțîru a fost grav accidentat de către Adrian Șut în urmă cu un an, suferind de atunci 3 intervenții chirurgicale. Pe plan personal, lucrurile stau mult mai bine, iar jucătorul s-a căsătorit și așteaptă un băiețel
23.05.2022 | 20:15
1 an a trecut de la accidentarea îngrozitoare a lui Ionuț Panțîru. Doi au trecut de când Alexandra Ioan Banciu se află într-o relație cu fotbalistul FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru stă pe tușă de mai bine de un an și s-a operat de trei ori din cauza unei accidentări grave, însă pe plan personal lucrurile îi merg minunat: va avea un copil și s-a căsătorit chiar de ziua lui de nume.

Ionuț Constantin Panțîru s-a căsătorit. Imagini superbe de cununia civilă

Fundaș stânga al FCSB a cerut-o de soție pe iubita sa, Alexandra Ioana, cu care urmează să aibă un copil. Momentul a fost unul cu atât mai special cu cât evenimentul a avut loc chiar de Sfântul Constantin și Elena, ziua de nume a jucătorului.

ADVERTISEMENT
Familia Panțîru la cununia civilă a lui Ionuț cu Alexandra
Familia Panțîru la cununia civilă a lui Ionuț cu Alexandra

Alături de fotbalist, i-au fost alături părinții, dar și frumoasa lui soră, Ramona Panțîru, iar imaginile de cununia civilă au părut pe pagina de Facebook și Instagram ale celor doi proaspăt căsătoriți.

Ionuț Panțîru s-a căsătorit cu iubita lui, Alexandra Ioana: „Cea mai frumoasă zi”, a scris fotbalistul FCSB-ului pe Instagram
Ionuț Panțîru s-a căsătorit cu iubita lui, Alexandra Ioana: „Cea mai frumoasă zi”, a scris fotbalistul FCSB-ului pe Instagram

Ionuț Panțîru a anunțat chiar de ziua lui de naștere că va avea un băiețel cu iubita lui, Alexandra, când a și cerut-o de soție: „Într-o lume atât de rea, tu ești pacea și fericirea mea. La mulți ani!”, i-a transmis Alexandra pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Ionuț Panțîru a cerut-o de soție pe Alexandra chiar de ziua lui de naștere, când a anunțat că vor avea și un copil
Ionuț Panțîru a cerut-o de soție pe Alexandra chiar de ziua lui de naștere, când a anunțat că vor avea și un copil.

Adrian Șut, omul care l-a accidentat pe Ionuț Panțîru, i-a dedicat dubla cu CFR Cluj: „Panți, mulțumesc!”

Mijlocașul central a reușit o dublă de senzație cu CFR Cluj și-a dedicat unul dintre goluri lui Ionuț Panțîru chiar în fața camerelor TV: „Panți, mulțumesc!”, s-a auzit după ce Șut a reușit golul de 2-1, urmat de un gest recunoștință și o plecăciune.

Adrian Șut, dedicație specială pentru Ionuț Panțîru la meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: captură Digi Sport
Adrian Șut, dedicație specială pentru Ionuț Panțîru la meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: captură Digi Sport.

„Lui Panți i-am dedicat golurile. I-am făcut numărul trei și mi-am cerut scuze pentru accidentarea pe care a suferit-o în meciul cu Sepsi. O să mă macine tot timpul, până când o să îl văd înapoi pe teren. E un moment dificil și nu știu, nu am cuvinte! Mereu când îl văd îmi pare foarte rău și nu știu cum să îmi mai cer scuze. 

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că ne-am lovit fără niciun fel de intenție și că nu îl văd pe teren. Situația asta mă dezamăgește. Da, am lacrimi în ochi, pentru că este un moment dificil pentru el și pentru noi. Toată lumea este lângă el, dar eu am fost implicat în situația asta și sunt foarte supărat pe chestia asta”, a declarat cu ochii în lacrimi la finalul meciului cu CFR Cluj, Adrian Șut.

Ionuț Panțîru i-a mulțumit lui Adrian Șut: „Știi că ești fratele meu! Mulțumesc pentru dedicație!”

Deși această accidentare i-ar putea pune capăt carierei de fotbalist, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Ionuț Panțîru nu îi poartă pică lui Adrian Șut și dă dovadă de mare caracter.

ADVERTISEMENT

„Știi că ești fratele meu! Mulțumesc pentru dedicație!”, i-a transmis fundașul stânga pe Instagram.

Ionuț Panțîru, dialog emoționant pe Instagram cu Adrian Șut
Ionuț Panțîru, dialog emoționant pe Instagram cu Adrian Șut.

Fundașul stânga al FCSB a reluat recuperarea și a început antrenamentele în sală alături de kinetoterapeutul FCSB, Ovidiu Kurti și speră să revină pe teren în câteva luni de zile.

Alexandra, la bine și la greu alături de Ionuț Panțîru

Alexandra Ioana Banciu a fost handbalistă la Dinamo și a făcut parte din lotul național de junioare al României, așa că înțelege foarte bine momentele extrem de grele prin care trece Ionuț Panțîru.

Alexandra Ioana Banciu semnează actele la starea civilă alături de Ionuț Panțîru
Alexandra Ioana Banciu semnează actele la starea civilă alături de Ionuț Panțîru

Tânăra din Iași îl susține necondiționat și îi este principalul sprijin în aceste momente de cumpănă. Cei doi formează un cuplu de aproape doi ani de zile, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Alexandra poate intra cu siguranță în topul celor mai frumoase iubite de fotbaliști de la FCSB și face senzație pe contul ei de Instagram cu fotografiile sale, multe dintre ele alături de Ionuț Panțîru.

  • 1 an a trecut de la accidentarea groaznică a lui Ionuț Panțîru, provocată de alunecarea lui Adrian Șut
  • 3 intervenții a suferit fundașul stânga al FCSB, care ar putea să mai stea pe bară cel puțin până în toamnă
ADVERTISEMENT