ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Un jucător al lui Aalborg este uimit de Sănmărtean.”E incredibil cum rezistă la vîrsta asta şi cum aleargă!”

Jucătorul lui Aalborg a declarat după meciul România-Danemarca (2-0) că echipa naţională a României nu a avut multe ocazii, dar scorul este unul corect. Acesta nu a uitat nici de jucătorii...
Autor: Iuliana Spirache | 18.11.2014 | 23:21
Un jucător al lui Aalborg este uimit de Sănmărtean.

Jucătorul lui Aalborg a declarat după meciul România-Danemarca (2-0) că echipa naţională a României nu a avut multe ocazii, dar scorul este unul corect. Acesta nu a uitat nici de jucătorii Stelei şi a spus că este uimit de rezistenţa lui Sănmărtean, iar stelistul Claudiu Keşeru, care a marcat trei goluri cu Aalborg şi două contra naţionalei danezei, nu este unul dintre jucătorii lui preferaţi.

ADVERTISEMENT

“Nu e un stadion cu noroc pentru noi. Sînt două meciuri total diferite, dar din păcate am pierdut o nouă întâlnire. Poate a fost un rezultat corect 0-2. Nu ne-am creat multe ocazii, dar totuşi nici România nu şi-a făcut prea multe ocazii. Cu Steaua va fi total diferit. Jucăm acasă, ultima dată am bătut pe Dinamo Kiev acasă. Cred că vor avea probleme serioase în meciul cu noi. Cine va cîştiga meciul va avea cele mai mari şanse de calificare. Am şi vorbit cu unii dintre stelişti. Le-am zis că ne vedem săptămîna viitoare. Sînt oameni de calitate şi jucători buni. Keşeru nu e unul dintre preferaţii mei. A marcat şi la club şi aici. Sănmărtean e un jucător foarte bun. E incredibil cum rezistă la vîrsta asta şi cum aleargă”, a spus Nicolaj Thomsen pentru Dolcesport.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!