Sport

Un jucător al lui CFR Cluj îl distruge pe Dan Petrescu: „Mi s-a terminat cariera după ce a venit”

Jonathan Rodriguez, mijlocașul central al lui CFR Cluj, l-a atacat în termeni duri pe Dan Petrescu și a dezvăluit că nu va mai continua la campioana României.
04.07.2022 | 21:11
Un jucator al lui CFR Cluj il distruge pe Dan Petrescu Mi sa terminat cariera dupa ce a venit
Jonathan Rodriguez mai are doi ani contract cu CFR Cluj. Sursă foto: Sport Pictures.
ADVERTISEMENT

Jonathan Rodriguez a revenit în Gruia după împrumutul la Dinamo, însă mijlocașul nu va continua la CFR Cluj, iar FANATIK a aflat în exclusitate că va semna cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Jonathan Rodriguez, declarații uluitoare despre Dan Petrescu: „M-a lăsat pe dinafară”

Jonathan Rodriguez a vorbit în GSP despre relația extrem de tensionată cu Dan Petrescu, iar jucătorul argentinian nu va mai continua sub nicio formă la campioana României.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central a fost adus la insistențele lui Marius Șumudică și a fost titular incontestabil în mandatul acestuia, însă o dată cu venirea lui Dan Petrescu a ieșit total din peisaj: „Super cu Marius Șumudică, apoi a venit Dan Petrescu și gata! A adus doi mijlocași, s-a terminat cariera mea acolo. M-a lăsat pe dinafară”.

Jucătorul de 32 de ani consideră că „Bursucul” nu a fost deloc corect cu el și consideră că a pierdut un întreg sezon din cauza sa: „Nu! Dar așa e-n fotbal. Dacă antrenorul nu te cere sau nu te place, din păcate, poți pierde un an sau 6 luni, ceea ce e foarte mult”.

ADVERTISEMENT

Jonathan Rodriguez: „Eu știam că dacă se întoarce Dan Petrescu, avem idei diferite de fotbal și eu nu voi mai juca”

Jonathan Rodriguez a dezvăluit că nu a primit nici până în ziua de azi o medalie de campion, deși a jucat 18 meciuri pentru CFR Cluj. Cât despre prima de titlu nici nu se pune problema: „Mda, e normal, am fost supărat. Eu știam că dacă se întoarce Dan Petrescu, avem idei diferite de fotbal și eu nu voi mai juca. Nu mă mai gândesc acum la ceea ce s-a întâmplat, mergem înainte. Nu mi-au dat-o, dar ar trebui să o primesc, nu? (râde). (n.r. Bonus?) A dispărut…(râde)”.

Jonathan Rodriguez a acceptat astfel să plece sub formă de împrumut la Dinamo, însă nu va mai continua în „Groapă” după retrogradarea echipei:

ADVERTISEMENT

„Mă rog să dau peste un antrenor cu care să am o relație bună, care să mă înțeleagă, nu mă mai gândesc că trebuie să fie echipa într-un fel sau altul. Îmi doresc să am aceleași idei cu antrenorul, să mă mulez pe stilul de joc”, spunea Rodriguez după venirea la Dinamo.

În tricoul alb-roșu, Jonathan Rodriguez a jucat 16 meciuri și a reușit trei pase decisive. Este evaluat conform Transfermarkt la 450.000 de euro și mai are doi ani contract cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: