Fotbal intern

Un jucător al lui Dinamo și-a prelungit contractul: „S-a rezolvat!” Exclusiv

29.04.2021 | 13:01
Un jucator al lui Dinamo sia prelungit contractul Sa rezolvat Exclusiv
Un jucator al lui Dinamo si-a prelungit contractul: „Nu si-a depus memoriu!” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru Dinamo, după ce un jucător al „câinilor” și-a prelungit contractul, deși era dat deja plecat din Ștefan cel Mare.

Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu sunt doi dintre jucătorii lui Dusan Uhrin care și-au depus deja memoriu, iar Dinamo a pierdut deja câțiva tineri de perspectivă care au devenit liberi de contract, precum Aleksander Mitrovici, Dan Tălmaciu sau Răzvan Mateeș.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, un oficial dinamovist și-a anunțat plecarea în FANATIK la finalul sezonului din Casa Pariurilor Liga 1. Însă „câinii” văd și luminița de la capătul tunelului.

Denis Oncescu și-a prelungit contractul cu Dinamo: „S-a rezolvat!”

FANATIK a aflat de la Constantin Eftimescu că portarul de rezervă de 16 ani al „câinilor”, Denis Oncescu, și-a prelungit contractul cu Dinamo și va rămâne în haită, deși apăruseră informații că jucătorul și-ar fi depus memoriu pentru a deveni liber de contract.

ADVERTISEMENT

„Nu există așa ceva! Nu e adevărat. Sunt informații prin gard. Oncescu acum două săptămâni, dacă nu mai mult, a semnat un nou contract cu Dinamo. Ca atare, s-a rezolvat!”, a declarat fostul mare portar al lui Dinamo pentru site-ul nostru.

Denis Oncescu este rezerva lui Gudmund Kongshavn după accidentarea lui Mihai Eșanu, însă jucătorul de doar 16 ani a nu a reușit să debuteze pentru echipa mare a „câinilor”. Născut în 2004, Oncescu va împlini 17 ani abia în vară, pe 15 august, iar în sezonul viitor ar putea debuta în sfârșit pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Tatăl lui a sunat la club și și-a cerut scuze pentru ce a apărut”

Tot Constantin Eftimescu a explicat mai detaliat ce s-a întâmplat cu acest tânăr jucător: „Chiar și tatăl lui a sunat la club și și-a cerut scuze pentru ce a apărut, dar a spus că nu este el autorul acelei declarații. Să nu vă închipuiți că ei au nu știu ce salarii. Mai sunt și scăpări”, a lămurit problema oficialul dinamovist.

Denis Oncescu avea unul dintre cele mai mici salarii din Liga 1 și primea doar 300 de euro, deși ajunsese rezerva norvegianului Kongshavn.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, e greu de crezut că goalkeeperul de 16 ani ar putea ajuta echipa în acest final de sezon, mai ales că Mihai Eșanu va reveni în poarta lui Dinamo.

  • 16 ani are Denis Oncescu
  • 300 de euro era salariul portarului dinamovist
ADVERTISEMENT