Fotbal international

Un jucător al lui Zenit a refuzat să fie schimbat! A fost scos cu forţa de pe teren de un coechipier. VIDEO

13.09.2019 | 23:40
Un jucator al lui Zenit a refuzat sa fie schimbat A fost scos cu forta de pe teren de un coechipier VIDEO

Jucătorul echipei Zenit Sankt Petersburg, Sardar Azmoun, a refuzat să meargă la schimbare și a fost scos de pe teren de un coechipier. Incredibilul moment s-a petrecut la meciul pe care campioana Rusiei l-a disputat pe teren propriu cu formația Arsenal Tula, în etapa a noua.

Un jucător al lui Zenit, scos de pe teren de un coechipier

Formația pregătită de Serghei Semak se luptă și în acest sezon pentru titlu în Rusia și înaintea acestei runde se afla în fruntea clasamentului, la egalitae cu FK Krasnodar și FK Rostov. Astfel că partida cu Arsenal Tula era una în care nu avea voie să piardă puncte, mai ales că adversarul era unul modest.

Jocul a început perfect pentru trupa din Sankt Petersburg care a deschis scorul prin Artem Dzyuba în minutul 5 și a avut penalty la mijlocul primei reprize, care însă a fost ratat de iranianul Sardar Azmoun. Oaspeții au egalat, dar Zenit s-a impus în cele din urmă cu 3-1, însă jucătorul iranian al gazdelor a fost protagonistul unui moment incredibil când nu a vrut să meargă la schimbare, dar a fosst scos de pe teren de un coechipier.

Dzyuba s-a enervat și l-a scos din teren pe Azmoun

În minuutl 75, Serghei Semak s-a decis să-l înlocuiască pe Sardar Azmoun, numai că iranianul a refuzat să meargă la schimbare și a gesticulat către banca tehnică. Aflat în apropiere, Artem Dzyuba a reacționat imediat și l-a luat în brațe pe coechipierul său și l-a trimis spre marginea terenului, acolo unde îl aștepta fotbalistul ce era pregătit să intre pe teren. Iranianul a primit și cartonașul galben înainte să meargă la vestiare pentru gestul făcut.

Jucătorul echipei Zenit Sankt Petersburg, Sardar Azmoun, a refuzat să meargă la schimbare și a fost scos de pe teren de un coechipier

Totul s-a petrecut sub ochii atacantului român Alexandru Tudorie, aflat pe banca de rezerve a celor de la Arsenal Tula. Fostul jucător de la FCSB a ajuns în Rusia în această vară fiind cedat de FC Voluntari. Pentru Zenit urmează debutul în Champions League, campioana Rusiei urmândd să joace marți, 17 septembrie, de la ora 19:55, în deplasare, cu formația lui Ciprian Tătărușanu, Olympique Lyon.