Sport

Un jucător al Universității Craiova merge la “vraci” pentru a se trata de accidentare! Reghecampf îl vrea cât mai repede la echipă. Exclusiv

Universitatea Craiova încearcă să îl recupereze cât mai repede pe nou venitul Alexandru Crețu, care are probleme musculare. Apelează la "vraciul" Marijana.
14.09.2021 | 12:57
Un jucator al Universitatii Craiova merge la vraci pentru a se trata de accidentare Reghecampf il vrea cat mai repede la echipa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Alexandru Crețu nu a putut fi folosit de Laurențiu Reghecampf la partida cu Sepsi, scor 1-1, din cauza unor probleme musculare. A suferit o accidentare în cantonamentul din Slovenia, după o lovitură pe care a primit-o de la un coleg.

Chiar Laurențiu Reghecampf a anunțat că situația lui Crețu este mai dificilă decât s-a crezut inițial, iar fotbalistul venit de la FCSB ar putea să lipsească două sau chiar trei săptămâni de pe gazon.

ADVERTISEMENT

Alexandru Creţu s-a accidentat în cantonamentul Universităţii Craiova din Slovenia. Se tratează în Serbia, la Marijana

“Alexandru Crețu are o problemă musculară și probabil va fi indisponibil două-trei săptămâni. În rest, echipa s-a pregătit foarte bine, am avut o perioadă foarte bună și sper să se vadă asta și pe teren.

Crețu a avut o lovitură în mușchi la un antrenament, dar a fost mult mai grav și, din păcate, va lipsi. Eu am zis perioada maximă, dar sper să intre mai repede cu noi”, a declarat Laurențiu Reghecampf înaintea partidei cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Şi Universitatea Craiova este gata să apeleze la o modalitate considerată non-conformistă pentru a-l avea la dispoziţie cât mai repede pe Alexandru Creţu.

Ce fotbalişti importanţi s-au tratat la Marijana, cunoscută pentru că foloseşte placentă umană pentru vindecare

Fotbalistul de 29 de ani a plecat de urgenţă la Belgrad, unde va fi tratat de deja celebra Marijana. Sau “vraciul Marijana”, pentru tehnicile controversate. Ea foloseşte placentă umană şi un aparat care produce un câmp electromagnetic.

ADVERTISEMENT

Cert este că tratamentele aplicate de Marijana dau rezultate excelente, mai ales atunci când vine vorba de probleme musculare. Cum este cazul lui Creţu. Timpul de recuperare scade considerabil pentru pacienţii Marijanei.

De-a lungul anilor, foarte mulţi jucători importanţi din România s-au tratat la Marijana, precum Ciprian Marica, Daniel Pancu, Eugen Trică, Sorin Paraschiv, sau chiar colegul de echipă al lui Creţu, Marius Constantin. Inclsuiv fotbalişti de top ai lumii au fost la Marijana, precum Steven Gerrard sau Frank Lampard.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan şi Antoine Conte au fost şi ei la Marijana, iar tratamentul a avut rezultate foarte bune

De altfel, Universitatea Craiova a mai apelat în acest sezon la Marijana şi pentru alţi jucători din lot. Antoine Conte şi Andrei Ivan au fost şi ei la Belgrad luna trecută pentru a trata probleme musculare. Ivan a jucat 81 de minute luni cu Sepsi, iar Conte a intrat în minutul 77.

În etapa a 9-a din Liga 1, Universitatea Craiova o va înfrunta pe CFR Cluj, în deplasare, pe 20 septembrie. Rămâne de văzut dacă Marijana va face miracole pentru ca Alexandru Creţu să fie apt.

Alexandru Creţu a ajuns la Universitatea Craiova după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB, unde a stat doar şapte etape. Este cotat de Transfermarkt.de la 400.000 de euro.


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,85 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT