Fotbal intern

Un jucător al Universității Craiova se iubește cu fata unui fost internațional! Se bucură din plin de vacanță. Foto

07.08.2020 | 10:32
Un jucator al Universitatii Craiova se iubeste cu fata unui fost international Se bucura din plin de vacanta Foto
Un jucător al Universității Craiova se iubește cu fata unui fost internațional! Se bucură din plin de vacanța primită
ADVERTISEMENT

Până la urmă, sezonul 2019-2020 al Ligii 1 s-a finalizat după deciziile de astăzi ale Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal. CFR Cluj a ieșit campioană și va reprezenta țara în Champions League, „U” Craiova, FCSB și Botoșani sunt echipele ce vor merge în Europa League. Nimeni nu va retrograda, iar Chindia va juca barajul cu CS Mioveni.

Oltenii au ratat titlul la mustață, după ce au pierdut în meciul decisiv, scor 1-2, în fața CFR-ului. Titularii au primit liber de luni, în timp ce fotbaliștii care au evoluat mai puțin au fost „în gardă” pentru jocul cu Astra, însă acesta nu s-a mai jucat.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre jucătorii lui Cristiano Bergodi au ales să-și petreacă timpul liber alături de iubite, iar unul dintre „juveți” se iubește cu fata unui fost internațional și jucător al Craiovei.

Fotbalistul Luis Nițu se iubește cu fata unui fostului internațional Florin Șoavă. Petrec vacanța împreună

În vârstă de 19 ani, Luis Emanuel Nițu a debutat în acest sezon pentru echipa mare a Universității Craiova. Atacantul a profitat de regula celor doi jucători sub 21 de ani impuși de către FRF și a bifat câteva jocuri în prima ligă. Ba mai mult, fotbalistul născut la Slatina a marcat și patru goluri pentru Știința.

ADVERTISEMENT

Liberi până luni, 10 august, fiecare fotbalist al Craiovei încearcă să se bucure din plin de vacanță. Mulți dintre aceștia au preferat să meargă la mare, litorul românesc fiind la mare căutare, însă Nițu și iubita sa au ales să fie diferiți și au poposit la Bușteni. Partenera tânărului este una dintre fetele lui Florin Șoavă, fost jucător al Craiovei și cu peste 20 de prezenți la echipa națională a României. Acesta a mai evoluat în carieră pentru echipe ca Rapid București, formație cu care a reușit să câștige Cupa României, Spartak Moscova sau Arsenal Kiev. În varstă de 42 de ani, Șoavă și-a început și cariera de tehnician.

Nițu și Bianca Șoavă
Un jucător al Universității Craiova se iubește cu fata unui fost internațional! Se bucură din plin de vacanța primită

Fost antrenor al lui Luis Nițu și Ionuț Mitran, doi dintre tinerii de perspectivă ai Craiovei, Daniel Nicolae spunea pentru lupamea.ro: „Îmi amintesc de Mitran, e un fotbalist polivalent. Eu l-am folosit și atacant, iar după aceea fundaș central, la închidere și i-am sugerat să joace în dreapta. Cristiano Bergodi chiar l-a folosit în poziția de apărător lateral, iar el a dat un randament foarte bun. Sunt sigur că va debuta şi într-un meci oficial. Nițu a venit într-o zi de august, era foarte cald. L-am văzut că are calități, șut puternic, poate deveni un atacant foarte bun.”

ADVERTISEMENT
  • 13 jocuri are Luis Nițu în tricoul echipei mari a Universității Craiova
  • Victor Pițurcă a fost antrenorul care l-a debutat pe Nițu la Știința

Jucătorii lui Cristiano Bergodi au liber până pe 10 august. Oltenii vor să atace grupele UEFA Europa League

Vacanța nu va fi una lungă pentru echipele din Liga 1. Sezonul s-a terminat în această săptămână, iar următorul va începe pe 22 august, așa cum a decis Comitetul de Urgență al FRF-ului. Jucătorii Universității Craiova vor lupta pe trei fronturi în perioada de început a noului sezon, campionat, cupă și UEFA Europa League, competiție în care „Campioana unei Mari Iubiri” va începe din primul tur preliminar.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mihai Rotaru, principalul finanțator al Craiovei, a anunțat că echipa se va bate pentru un loc în grupele competiției: „Noi vrem să atacăm grupele Europa League cu aceeași formație”spunea acesta înainte de jocul cu CFR. Marcel Popescu, managerul general al grupării din Bănie, caracteriza o accederea în grupele europene ca o „admitere la facultate”.

Tragerea la sorți pentru primul tur preliminar va avea loc chiar în ziua în care „alb-albaștri” se întorc la antrenamente, pe 10 august, iar Craiova va fi cap de serie, astfel că va evita adversare dificile. Situația se schimbă în tururile următoare, iar Știința poate da peste echipe ca AC Milan sau Tottenham.

 

ADVERTISEMENT