Fotbal intern

Un jucător dat afară de Mircea Rednic de la Dinamo și-a găsit echipă! Va juca în Belgia

03.01.2019 | 20:58
Un jucator dat afara de Mircea Rednic de la Dinamo sia gasit echipa Va juca in Belgia

Un jucător dat afară de Mircea Rednic de la Dinamo București și-a găsit echipă în Belgia. Fundașul dreapta Kino Delorge a ajuns la o înțelegere cu formația Lierse Kempenzonen, care evoluează în liga a treia.

Informația a fost dată publicității de site-ul gva.be, care menționează că fundașul belgian, care sâmbătă va împlini 21 de ani, vine din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Dinamo București, la doar câteva luni după ce fusese adus în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Kino Delorge în duel pentru baalon cu Nicușor Bancu în meciul U Craiova - Dinamo
Kino Delorge în duel pentru baalon cu Nicușor Bancu în meciul U Craiova – Dinamo

Un jucător dat afară de Mircea Rednic de la Dinamo și-a găsit echipă

Astfel, jucătorul dat afară de Mircea Rednic de la Dinamo București după meciul pierdut la loviturile de departajare în fața formației Csikszereda din Liga 3 în optimile de finală ale Cupei României și-a găsit echipă și va juca în liga a treia din Belgia la Lierse Kempenzonen.

Kino Delorge a venit în vară la Dinamo la cererea lui Florin Bratu, antrenorul din acea perioadă a ”câinilor”. Fundașul dreapta belgian semnase un contract valabil pe trei sezoane, dar nu a rezistat în ”haită” decât patru luni. Mircea Rednic a fost dezamăgit de Kino Delorge la meciul din Cupa României, atunci când fotbalistul a ratat de două ori la loviturile de departajaare.

Imediat după acea întâlnire, Kino Delorge a fost ținta principală a glumelor pe rețelele de socializare. “La cum a bătut ultimul penalty, cred că Delorge era încălţat cu pantofii de cununie” și “Legenda spune că Delorge încă ratează penalty-uri. Portarul lui Csikszereda e de multă vreme la vestiare” sunt doar câteva din comentariile fanilor după eliminarea lui Dinamo din optimile de finală ale Cupei României.