Fotbal international

Un jucător de la Arsenal a fost testat pozitiv cu coronavirus înaintea reluării campionatului. „Tunarii” l-au folosit în meciul cu Manchester City

22.06.2020 | 13:45
Un jucator de la Arsenal a fost testat pozitiv cu coronavirus inaintea reluarii campionatului Tunarii lau folosit in meciul cu Manchester City
ADVERTISEMENT

Seria proastă a lui Arsenal continuă, iar pe lângă rezultatele dezastruoase din primele două meciuri de la reluarea Premier League, „tunarii” au din nou probleme.

Un fotbalist de la prima echipă a fost depistat pozitiv cu coronavirus, în timp ce alți doi jucători au intrat în contact direct cu acesta, chiar în săptămâna meciului cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

Presa din Anglia susține că staff-ul lui Arsenal a ținut ascuns rezultatului primului test, crezând că este vorba despre un rezultat pozitiv eronat. La următoarele teste, jucătorul a ieșit negativ, însă nu au fost respectate protocoalele întocmite de Federația Engleză de Fotbal.

Veștile proaste continuă la Arsenal

Arsenal a început slab reluarea Premier League, în primul meci fiind învinsă clar de Manchester City cu 3-0, iar în a doua partidă pierzând surprinzător pe terenul lui Brighton, 1-2.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte cu două zile a disputării partidei cu Manchester City, un jucător al lui Arsenal a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus, însă clubul a considerat că rezultatul este eronat, mai ales că următoarele teste au ieșit negative.

Toți cei trei jucători care ridică suspiciuni la Arsenal au jucat în duelul cu Manchester City, iar acum urmează să afle rezultatele noilor teste pe care le-au efectuat.

ADVERTISEMENT

Thiago Silva, pe lista „tunarilor”

Arsenal e în căutare de fundași centrali după seara de coșmar făcută de David Luiz. Pe lista „tunarilor” îi regăsim pe Thiago Silva, fostul căpital al PSG-ului, Dayot Upamecano de la RB Leipzig, Daniele Rugani, de la Juventus și Jerome Boateng, de la Bayern Munchen.

Totodată, din vară, la Arsenal va reveni și William Saliba, un tânăr fundaș francez, care este văzut de mulți specialiști drept un mare talent. Saliba a fost împrumutat la Saint Etienne, formație de unde „tunarii” l-au cumpărat pentru 30.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Și brazilianul Richarlison, mijlocașul lui Everton, a vorbit despre derby-ul pe care echipa sa îl are de jucat împotriva lui Liverpool: „Toată lumea dinAnglia urăște Liverpool. Toți sunt obsedați de Virgil van Dijk, dar nu e cel mai bun fundaș din lume”.

„Thiago Silva, Marquinhos și Sergio Ramos sunt mai buni ca el”, a mai spus Richarlison.

ADVERTISEMENT