Un jucător de la Atletico Madrid a fost la un pas să facă accident de mașină pe stadion! Video

Ciprian Postolache   
în La Liga
19/12/2018, 20:59
Un jucător de la Atletico Madrid a fost la un pas să facă accident de mașină pe stadion! Video GALERIE FOTO
Thomas Partey de la Atletico Madrid a fost la un pas să ajungă cu mașina în tribună

La un eveniment organizat de Hyundai, sponsorul auto al celor de la Atletico Madrid, fotbaliștii lui Diego Simeone s-au amuzat copios. Un coleg de-al lor le-a dat emoții, dar până la urmă nu a fost decât un moment care le-a stârnit hohote de râs. Thomas Partey a fost un șofer “dezastru” când a urcat la volan. Ghanezul a oprit motorul după care a zgâriat mașina când n-a fost în stare să ia o curbă.

Fotbaliștii lui Atletico Madrid au fost martori la eveniment și s-au cam speriat când ghanezul a urcat la volan. Mijlocașul defensiv al lui Diego Simeone a oprit mai întâi motorul, după ce a plecat un metru în marșarier. La a doua încercare ghanezul a plecat mai bine, dar a dus mașina până în panourile publicitare și pentru că nu a mai apucat să ia curba a lăsat-o acolo, se pare că și puțin zgâriată, susțin cei de la AS.

Thomas Partey de la Atletico Madrid, “dezastru” la volan! Coechipierii au râs de el

Momentele cu Thomas Partey la volan au fost prilej de amuzament pentru colegii săi, care au râs de el. Cel care s-a distrat cel mai tare a fost Antoine Griezmann, dar francezul a pățit-o și el câteva momente mai târziu. Organizatorii i-au făcut-o. Chiar dacă e campion mondial și un star al fotbalului mondial, cei de la Hyundai i-au greșit numele, pe plăcuța de înmatriculare a automobilului său apărând scris numele său cu un singur “n” la urmă și nu cu dublu “n”, așa cum este corect.

Hyundai este sponsor al lui Atletico Madrid din această vară când constructorul sud-coreean a semnat un parteneriat cu clubul spaniol până în 2021. Chiar dacă nu s-a făcut publică suma se pare că Atletico primește în jur de 8 milioane de euro pe sezon din partea coreenilor. Pe lângă această sumă, fiecare jucător al echipei antrenate de Diego Simeone poate opta la începutul fiecărui sezon pentru oricare dintre modelele constructorului sud-coreean.

  • 1.600.000 de autovehicule produce anual cea mai mare fabrică a celor de la Hyundai de la Ulsan
Închide ×