Sport

Un jucător de la Chelsea şi-a numit copilul ”Trofeu” după ce a câştigat Liga Campionilor: ”Mândru să fiu tată a doua oară”

Unul dintre eroii lui Chelsea din finala de la Porto a fost atât de fericit după câștigarea Ligii Campionilor încât a ales numele ”Trofeu”, pentru copilul său nou-născut.
03.06.2021 | 16:15
Un jucator de la Chelsea sia numit copilul Trofeu dupa ce a castigat Liga Campionilor Mandru sa fiu tata a doua oara
Sursa foto: Planet Football
ADVERTISEMENT

Apărătorul german, Antonio Rudiger este în culmea fericirii. Soția lui a născut o fetiță, la doar câteva zile după ce a câștigat cel mai important trofeu european intercluburi.

Fotbalistul de 28 de ani a devenit tată pentru a doua oară și de bucurie și-a numit fetița Aaliyah Trophy Rudiger, notează The Sun.

ADVERTISEMENT

Săptămână de vis pentru Rudiger

Fotbalistul lui Chelsea a trăit una dintre cele mai frumoase săptămâni din viața lui. Sâmbătă, 29 mai a cucerit trofeul Ligii Campionilor, iar miercuri, 2 iunie, a devenit din nou tată.

”Dumnezeu are mereu un plan mai bun decât avem noi! Aaliyah Trophy Rudiger, cel mai mare ’trofeu’ al meu!

ADVERTISEMENT

Mândru să fiu tată pentru a doua oară!”, a scris fundaşul în vârstă de 28 de ani al lui Chelsea pe contul de Instagram, adăugând o fotografie cu fiica sa.

Fanii și prietenii au fost printre primii care l-au felicitat pe Rudiger și familia sa. Atacantul Michy Batshuayi a răspuns ”felicitări frate!” în timp ce contul pe Twitter al lui Chelsea scria: ”Felicitări pentru tine și familia ta, Toni!”

ADVERTISEMENT

Cesc Fabregas, Radja Nainggolan, Marco van Ginkel, Daniele De Rossi, Kevin-Prince Boateng și Mahmoud Dahoud au fost printre cei care și-au trimis mesaje de felicitare.

Rudiger a făcut victime printre ”cetățeni”

Unul dintre momentele importante ale finalei Ligii Campionilor de la Porto s-a petrecut în minutul 60 când Rudiger a avut un atac violent asupra lui Kevin De Bruyne.

ADVERTISEMENT

Internaționalul belgian al lui Manchester City a părăsit terenul după duelul cu Rudiger, iar verdictul medicilor a fost înfiorător: fractură la nas şi fractură a orbitei.

Imediat după finală, Rudiger l-a sunat pe De Bruyne pentru a-și cere scuze. ”Îmi pare foarte rău de accidentarea lui Kevin De Bruyne. Evident că nu a existat nicio intenție din partea mea.

Am luat legătura cu Kevin și îi doresc o recuperare rapidă. Sper să îl văd înapoi pe teren cât mai repede”, a declarat Rudiger, citat de The Mirror.

ADVERTISEMENT