Sport

Un jucător de la Dinamo amenință: “Dacă nu se rezolvă situația, peste câteva zile plecăm mai mulți!”. Exclusiv

Situația de la Dinamo este foarte complicată și după Ante Puljic, alți jucători amenință cu plecarea de la echipă dacă problemele financiare nu se rezolvă.
08.07.2021 | 16:44
Un jucator de la Dinamo ameninta Daca nu se rezolva situatia peste cateva zile plecam mai multi Exclusiv
Un jucător de la Dinamo amenință: "Dacă nu se rezolvă situația, peste câteva zile plecăm mai mulți!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo și-a anunțat noua conducere a clubului. Iuliu Mureșan este noul director executiv al clubului, Mihai Matei va prelua funcția de director sportiv, iar Răzvan Zăvăleanu are calitatea de administrator judiciar al societății după intrarea în insolvență.

Discursul noilor oficiali a fost unul optimist în care vorbesc despre salvarea lui Dinamo, însă la nivelul lotului lucrurile se văd diferit. Ante Puljic a anunțat că pleacă de la echipă din cauza salariilor restante, iar modelul său ar putea fi luat de alți jucători în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Un jucător de la Dinamo amenință: “În zilele următoare dacă situația nu se va îmbunătăți, plecăm mai mulți”

Alexandru Răuță a vorbit pentru FANATIK despre situația de la club și a spus că nu va mai rămâne dacă o parte din problemele financiare nu se vor rezolva în următoarele zile:

“Situația este foarte dificilă. Deocamdată suntem la echipă, însă în zilele următoare dacă situația nu se va îmbunătăți, plecăm mai mulți. Vă rog să mă înțelegeți că nu pot să spun mai multe”, a spus mijlocașul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Jucătorii, nemulțumiți de faptul că insolvența a adus un nou val de incertitudine la club

Jucătorii sunt nemulțumiți de faptul că intrarea în insolvență sporește incertitudinea de la club și din acest motiv au refuzat să evolueze într-o serie de amicale înainte de noul sezon pentru a evita accidentărilor.

După intrarea în insolvență, Dinamo poate rezilia unilateral într-un termen de 60 de zile contractele și jucătorii au recurs la acest gest de protest pentru că, spun ei, pot rămâne pe drumuri în cazul în care se accidentează.

ADVERTISEMENT

“Riscăm ca Administratorul Judiciar să ne rezilieze unilateral contractul şi să rămânem pe drumuri”

Fotbaliștii chiar au publicat o scrisoare prin intermediul AFAN prin care le explică fanilor problemele acute cu care se confruntă clubul și motivele pentru care protestează:

“Reprezentanţii DDB ne-au făcut anumite promisiuni care nu au fost respectate. Am fost asiguraţi că nu o să avem nicio pierdere financiară şi că ne vom primi toate restanţele. Acum suntem trimişi la administratorul judiciar.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu ştie ce se va alege de drepturile noastre salariale! Gândiţi-vă că pentru noi acestea sunt singurele surse de venit! La fel ca şi voi avem familii, avem copii! Oare voi ce aţi face dacă aţi fi în locul nostru şi aţi avea facturi de plătit?

Am vrea să vă explicăm şi de ce nu vrem să jucăm meciuri amicale: din cauză că există riscul de accidentări, iar, dată fiind insolvenţa clubului, acesta poate rezilia unilateral contractul timp de 60 de zile de la momentul intrării în insolvenţă!

Riscăm ca Administratorul Judiciar să ne rezilieze unilateral contractul şi să rămânem pe drumuri şi pe deasupra accidentaţi şi cu costuri de recuperare medicală pe care ar trebui să le suportam noi şi familiile noastre!

Respectăm programul de antrenament comunicat de antrenor, cu toate ca în conformitate cu Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal ar trebui să avem un doctor care să supravegheze antrenamentele!”, se arată în scrisoarea publicată de fani.

Primul meci oficial: peste 11 zile împotriva lui FC Voluntari!

Rămâne de văzut dacă în zilele următoare noua conducere a clubului va putea să plătească o parte dintre restanțele salariale care datează și de 5 luni de zile. Primul meci oficial al “câinilor” din noul sezon va fi peste 11 zile în fața celor de la FC Voluntari.

  • 5 luni de restanțe salariale au unii jucători de la Dinamo
  • 7.000.000 de euro sunt datoriile celor de la Dinamo
ADVERTISEMENT