Sport

Un jucător de la Dinamo anunță dezastrul după 1-3 cu FCSB 2: ”Cu lotul de acum nu avem cum să promovăm”

Dinamo a pierdut și al treilea meci amical al verii, iar un jucător din lotul lui Iulian Mihăescu a vorbit despre dezastrul cu care se confruntă ”câinii”.
16.07.2022 | 19:08
Un jucator de la Dinamo anunta dezastrul dupa 13 cu FCSB 2 Cu lotul de acum nu avem cum sa promovam
Dinamo a pierdut și al treilea meci amical al verii, iar un jucător din lotul lui Iulian Mihăescu a vorbit despre dezastrul cu care se confruntă ”câinii”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au fost învinși de FCSB Academica Clinceni, scor 1-3, cu doar câteva săptămâni înainte de startul din Liga 2.

Dezastrul de la Dinamo, explicat de un jucător din lot

La finalul întâlnii de la Clinceni, jucătorul Alin Buleică a anunțat dezastrul pentru Dinamo în actualul sezon dacă nu se schimbă nimic și nu vede cum formația din Ștefan cel Mare se poate bate la promovarea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Față de primele două meciuri am jucat mai bine. Sunt copii mulți, e greu și pentru ei. Încercăm să facem o echipă din ce avem. Este foarte greu.  Noi, cei mai în vârstă, avem copii acasă.

Nu e o situație plăcută. Dar trebuie să reușim. E Dinamo, un club mare. Avem promisiuni. Sperăm să fie respectate. În România nu suntem cu banii la zi, dar am început să ne obișnuim. 

ADVERTISEMENT

În situația în care suntem și cu lotul de acum nu avem cum să promovăm. Avem și mulți accidentați. Pe final, ultimele 20 de minute, am jucat fundaș central. Nu am jucat niciodată până acum. Încercăm să facem o echipă”, a declarat Buleică.

Dinamo mai aduce doi jucători

Dinamo încearcă să se regrupeze şi să formeze un lot competitiv pentru Liga 2. A fost un adevărat exod după retrogradare, puţini jucători de experienţă alegând să continue alături de “câini” şi în a doua divizie.

ADVERTISEMENT

Nu mai puţin de 23 de jucători au părăsit echipa în această vară. În locul lor nu au venit decât trei jucători noi: Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu şi Vali Lazăr. Lotul dinamovist a fost completat cu jucători de la echipa a doua şi U-19.

Alături de cei trei, Dinamo a anunţat că i-a convins pe Răzvan Patriche şi Alin Buleică să continue şi în sezonul viitor. În afară de aceşti jucători, majoritatea sunt fotbalişti foarte tineri, unii dintre ei fără experienţă şi în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Ionel Augustin a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că Dinamo va avea începând de luni la antrenamente alți doi jucători. Este vorba de căpitanul Concordiei Chiajna, Andrei Marc, fost jucător al lui Dinamo (2015-2016) și FCSB (2019), și de Ovidiu Horșia, care a jucat la echipa lui Gigi Becali (2017-2022).

ADVERTISEMENT
Tags: