Fotbal intern

Un jucător de la FCSB a ajuns în Italia la o echipă de Serie A! Cu cine a semnat fotbalistul

22.08.2019 | 14:51
Un jucator de la FCSB a ajuns in Italia la o echipa de Serie A Cu cine a semnat fotbalistul
Academia FCSB

Jucătorul de la Academia FCSB, Claudiu Negoescu, a semnat cu Spal Ferrara, formație care evoluează în Serie A. Fotbalistul în vârstă de 16 ani a ajuns în Italia unde a semnat contractul cu echipa care anul trecut a terminat pe poziția 13 din campionatul Italiei. Atacantul va evolua pentru început la echipa de tineret al lui Spal, urmând ca în funcție de evoluțiile sale să ajungă la prima echipă.

Jucătorul de la Academia FCSB a semnat cu Spal din Serie A

Claudiu Negoescu este un produs al Academiei FCSB și a fost transferat de echipa din Serie A, Spal. Anul trecut, atacantul român a câștigat titlul național cu FCSB în urma unei finale cu UTA Arad. Echipa sa a câștigat finala cu scorul de 4-0, iar el a fost unul dintre marcatori. Claudiu a fost component al lotului naționalei U16 a României și a evoluat în două meciuri. Din păcate, ambele meciuri în care a fost titular au fost înfrângeri, cu Polonia, scor 1-2 și cu Norvegia, scor 0-2.

Massimo Pedrazini, fostul director tehnic al academiei, declara la sfârșitul finalei câștigate cu UTA Arad că este foarte mulțumiți de jucători și era convins că mulți vor ajunge fotbaliști mari: „În acest moment, Academia îndeplinește multe condiții extraordinare pentru o activitate de copii și juniori.”.

 

Claudiu Negoescu a semnat cu Spal. Sursă foto: Instagram Ana Negoescu
Claudiu Negoescu a semnat cu Spal. Sursă foto: Instagram Ana Negoescu

Gigi Becali și-a pus mari speranțe în academia de la FCSB

Gigi Becali a început să investească serios în academia de juniori de la FCSB încă din anul 2016. Finanțatorul echipei a investit peste 3.000.000 de euro în baza sportivă de la Berceni, iar rezultatele au început să apară. În sezonul trecut, FCSB a câștigat titlul municipal la trei categorii de vârste și a ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor U17. Din grupele de juniori s-au remarcat mai mulți tineri fotbaliști printre care și Claudiu Negoescu, noul jucător de la Spal.

„Eu zic că în cel mult doi ani vom depăși Viitorul. Se lucrează foarte profesionist. Acum se fac selecții, nu doar în jurul Bucureștiului. ci în toată țara. Sigur se aduc cei mai buni jucători din țară. E o șansă în plus, pentru că ai posibilitatea să aduci jucători de 14 ani, care sunt foarte talentați și cărora le oferi cazare și masă. Iar părinții vor fi încântați de ce putem să oferim”, declara Gigi Becali în urmă cu un an.

  • 16 ani are Claudiu Negoescu