Fotbal intern

Azi e ziua cea mare pentru un jucător de la FCSB. Poate deveni cel mai bogat fotbalist stelist!

Vineri este ziua decisivă pentru un jucător important de la FCSB pentru a afla dacă va fi sau nu mai bogat cu 2,4 milioane euro.
09.03.2018 | 00:23
Azi e ziua cea mare pentru un jucator de la FCSB Poate deveni cel mai bogat fotbalist stelist

Pentru Mihai Pintilii, mijlocaşul echipei FCSB, vineri dimineaţă, la ora 9, va sosi momentul adevărului. Va afla dacă a devenit sau nu mai bogat cu uriaşa sumă de 2,4 milioane de euro. Ar fi finalul fericit al unei acţiuni întreprinse încă de acum trei ani, de când Pintilii a plecat de la formaţia saudită Al Hilal.

Pintilii a mers în Arabia Saudită pe vremea când pe banca lui Al Hilal se afla Laurenţiu Reghecampf. Însă, şefii lui Al Hilal nu i-au plătit atunci toate drepturile salariale care i se cuveneau. Românul nu a vrut să lase lucrurile aşa şi a început războiul cu arabii prin intermediul instanţelor sportive.

A primit iniţial dreptate de la FIFA, dar decizia a fost contestată la TAS

Suma pe care o are de recuperat Pintilii este însemnată, 2,4 milioane de euro. Jucătorul din lotul echipei pregătite de Nicolae Dică a fost învoit pentru două zile, el aflându-se acum la Lausanne, acolo unde vineri dimineaţă se va da verdictul definitiv din partea Tribunalului de arbitraj sportiv. El va pleca apoi imediat spre Bucureşti, pentru a intra în programul de pregătire al meciului FCSB – Viitorul.

Iniţial, Pintilii câştigase acest proces, FIFA dându-i dreptate, dar saudiţii au contestat decizia la TAS şi aşa s-a ajuns la această rundă decisivă, în care ce va hotărî TAS va deveni imediat cu drept de aplicare. Pintilii e însoţit de agentul său, Ana Maria Prodan şi era destul de optimist înaintea plecării spre Elveţia, fiind convins că are dreptate.