Sport

Un jucător de la FCSB este în vizorul lui Bayern Munchen. Giovanni Becali: „Îl vor urmări!”

Giovanni Becali, consilier la firma de impresariat Becali Sport, a anunțat că Alexandru Maxim (15 ani), tânărul portar al celor de la FCSB, se află pe lista campioanei Germaniei, Bayern Munchen.
06.04.2022 | 18:46
Un jucator de la FCSB este in vizorul lui Bayern Munchen Giovanni Becali Il vor urmari
Giovanni Becali, consilier la o frimă de impresariat, a anunțat că Alexandru Maxim (15 ani), tânărul portar al celor de la FCSB, se află pe lista campioanei Germaniei, Bayern Munchen
ADVERTISEMENT

Alexandru Maxim urmează să semneze un contract de profesionist cu FCSB, pentru a nu putea fi „furat” de o altă echipă.

Alexandru Maxim, tânărul portar al FCSB-ului, se află pe lista lui Bayern Munchen

Giovanni Becali a vorbit la superlativ despre Alexandru Maxim. Acesta susține că tânărul goalkeeper de al FCSB se află pe lista „colosului” Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

„El este jucătorul FCSB-ului, va semna un contract cu ei, un contract adecvat, civilizat. FCSB niciodată nu a propus contracte de doi lei, cum dau alte echipe.

I-au propus un contract prin care copilul să nu mai aibă probleme, să ceară bani familiei sau altor cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Când va semna acel contract de profesionist cu FCSB, va fi probabil urmărit de echipe mari. E adevărat, Bayern Munchen îl are pe listă și probabil îl va urmări până la vârsta de 18-19 ani.

E prematur încă, dar e adevărat că scouterii lor vor merge în baza de la FCSB să îl vadă. FCSB a zis să semneze contractul, iar după poate să vină, să îl vadă la naționala U16, U17. Da, e adevărat.

ADVERTISEMENT

Copilul e atât de liniștit, nu e o problemă. Vine dintr-o familie foarte serioasă. El e un copil care stă bine pe picioarele lui, chiar dacă are 1.99m.

Încet, încet el poate deveni și al treilea portar la echipa mare, poate să joace la echipa a doua, la juniori, la națională, are tot timpul în față. Și e un copil care își vede și de școală”, a declarat Giovanni Becali, pentru Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Alexandru Maxim este născut în 2007, la Craiova, și are o înălțime de 1,99 metri, ideală pentru un goalkeeper. În iarnă, acesta a debutat la echipa de seniori a FCSB-ului, într-un amical cu CS Mioveni, reușind să nu primească gol după ce l-a înlocuit pe Andrei Vlad (22 de ani).


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,60 este cota pentru ”sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT