Fotbal intern

Un titular al FCSB, aproape de Dinamo! Dezvăluirea senzaţională

Dezvăluiri despre negocierile dintre Gabriel Enache şi Dinamo. Când putea jucătorul să semneze cu rivala de moarte
06.12.2017 | 11:20
Un titular al FCSB, aproape de Dinamo! Dezvăluirea senzaţională

Gabriel Enache a fost aproape de Dinamo! Dezvăluirea a fost făcută de antrenorul celor de la Chiajna, Ion Moldovan. În direct la un post de televiziune, acesta a povestit că fotbalistul de bandă dreaptă al FCSB era gata să ajungă în Ştefan cel Mare chiar înainte de a semna cu formaţia roş-albastră. Totul a pornit de la o comparaţie între Steliano Filip şi fotbalistul lui Nicolae Dică. 

“Steliano Filip a jucat pe postul de mijlocaş stânga la juniori şi în prima parte a carierei. Se vede asta, el pentru asta are calităţi. Putem să-l comparăm cu Gabi Enache, de la Steaua. Apropo, ca fapt divers, să ştiţi că Dinamo a fost foarte aproape să-l ia pe Gabi Enache. A fost o discuţie în acest sens, dar nu s-a mai concretizat, A fost foarte aproape, oricum”, a spus Ion Moldovan. 

Gabriel Enache are două trofee ca mijlocaş

Gabi Enache este la bază mijlocaş dreapta, însă la FCSB a fost reprofilat pe postul de fundaş lateral. Enache are 27 de ani şi înainte de a ajunge la FCSB a evoluat pentru CS Mioveni şi pentru Astra Giurgiu. Enache a câştigat Cupa României şi Supercupa României, ambele trofee pe când juca la formaţia de la malul Dunării. 

Steliano Filip a fost adus la Dinamo chiar pe postul de mijlocaş stânga, el debutând pentru “câini” chiar în acea poziţie. Gigi Mulţescu a fost cel care l-a reprofilat în fundaş lateral, el ajungând să bifeze şi 8 selecţii pentru naţionala României pe acest post şi a prins şi lotul pentru Euro 2016. Acum, în ultimele meciului din mandatul lui Vasile Miriuţă, Filip joacă pe postul de mijlocaş central. 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri