Fotbal intern

Florin Tănase se propune la națională: ”Dacă selecționerul s-a uitat la meci, n-are cum să nu mă convoace”

12.11.2018 | 10:23
Florin Tănase se propune la națională: ”Dacă selecționerul s-a uitat la meci, n-are cum să nu mă convoace”
Florin Tănase s-a propus la echipa națională după ce a marcat un gol în derby-ul cu Dinamo București

Jucătorul echipei FCSB, Florin Tănase, s-a propus la echipa națională după ce a marcat un gol în derby-ul cu Dinamo București, din etapa cu numărul 15 a Ligii 1 Betano. Fotbalistul este dezamăgit de faptul că selecționerul Cosmin Contra nu l-a convocat pentru partidele cu Lituania și Muntenegru din Liga Națiunilor.

”Da, normal că sunt dezamăgit că nu am fost convocat la națională. Dacă selecţionerul s-a uitat la meciul acesta, probabil că data viitoare o să mă convoace”, a declarat Florin Tănase la Telekom Sport, la finalul meciului Dinamo – FCSB 1-1.

Florin Tănase este faultat de Armando Cooper și scoate un penalty pentru FCSB
Florin Tănase este faultat de Armando Cooper și scoate un penalty pentru FCSB

FCSB are un singur jucător convocat la echipa națională

Selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, a fost prezent duminică seară pe Arena Națională, alături de tehnicianul reprezentativei de tineret, Mirel Rădoi, pentru a urmări partida Dinamo – FCSB 1-1, deși a convocat un singur jucător de la cele două formații. Fundașul dreapta Romario Benzar este în lotul ”tricolorilor” pentru ultimele meciuri din Nations League.

Florin Tănase consideră că jucătorii celor două formații nu au putut oferi un spectacol de calitate în derby din cauza gazonului prost de pe Arena Națională: ”În tribună a fost spectacol, dar ţinând cont de starea gazonului de aceea nu a fost spectacol şi pe teren, părerea mea. Dacă nu lua roşu Bizonul, puteam să câştigăm după cum i-am simţit pe ei la începutul reprizei a doua”.

Cu toate acestea, fostul căpitan de la FCSB crede că Dinamo formează o echipă bună și va reuși să ajungă în play-off. Fanii dinamoviști au avut o coregrafie impresionantă cu referire la Marea Unire de la 1918, iar startul jocului a fost întârzit cu câteva minute din această cauză. Suporterii FCSB-ului nu au afișat decât câteva bannere prin care anunțau că știu ce coregrafie au pregătit adversarii. În prima repriză a existat un mic conflict între cele două tabere, dar forțele de ordine au calmat spiritele.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri