Fotbal international

Un jucător de la PSG a făcut praf un Lamborghini de 224.000 de euro. Care este starea fotbalistului

30.05.2020 | 09:41
Un jucator de la PSG a facut praf un Lamborghini de 224000 de euro Care este starea fotbalistului
ADVERTISEMENT

Un jucător de la PSG a făcut praf un super Lamborghini în valoare de 224.000 de euro. Sigur, ştirea este că a reuşit să distrugă o asemenea maşină, rămânând în viaţă, nu costul exorbitant al automobilului, pentru că vorbim de un fotbalist de la cel mai bogat club din Franţa şi printre cele mai puternice financiar de pe continent.

Marcin Bulka de la PSG a făcut praf un Lamborghini de 224.000 de euro

Jucătorul de la PSG care a reuşit să distrugă bijuteria de Lamborghini nici măcar nu este unul dintre titularii din schema antrenorului Thomas Tuchel. Vorbim, aşadar, despre un fotbalist care aproape tot sezonul luistruieşte banca de rezerve, pentru că este portar şi nu poate emite pretenţii în faţa costaricanului Keylor Navas.

ADVERTISEMENT

Cel în cauză este polonezul Marcin Bulka şi incidentul a avut loc în ţara natală, Bulka conducea un Lamborghini Huracan Evo Spider. Evenimentul a avut loc în apropiere de orășelul Wyszogród, pe autostradă.

A scăpat fără răni grave

Jucătorul mai are un an de contract cu PSG şi din fericire a scăpat cu paguba maerială considerabilă, cu spaima trasă şi cu câteva răni superficiale, adică a avut zile la viteza cu care circula pe autostradă.

ADVERTISEMENT

La PSG, polonezul Bulka a reuşit să prindă un singur meci, dar vorbim despre un jucător foarte tânăr, de numai 20 de ani, considerat drept o mare promisiune pe postul său şi la înălţimea de 1,99 pe care o are.

A stat la Chelsea trei sezoane

De altfel, în Polonia nu a jucat niciun minut la vreun club de seniori, iar la francezi a ajuns după ce a stat între 2016-2019 la grupele de juniori de la Chelsea. În sezonul 2018-2019, Bulka a fost de trei ori pe bancă la meciurile echipei de seniori a londonezilor.

ADVERTISEMENT

La Chelsea a ajuns după ce a dat probe la Barcelona, club care ar fi avut prioritate în a-l legitima, dacă spaniolii ar fi optat pentru păstrarea lui, întrucât în Polonia a jucat inclusiv pentru Escola Varsovia, care este un satelit al Barcelonei în capitala acestei ţări.

A fost titular cu Metz fără să ia gol

Singurul meci jucat pentru PSG a fost în faţa propriilor suporteri, pe data de 30 august 2019, când echipa sa a învins pe Parc des Princes pe nou promovata Metz cu 2-0, iar Bulka a avut două-trei intervenţii foarte bune.

ADVERTISEMENT

A trecut pe la toate echipele naţionale mici ale ţării sale, de la U 17 până la U 20 şi specialiştii din Polonia susţin că are calităţile necesare pentru a ajunge printre cei mai buni pe postul său în Europa.

ADVERTISEMENT