Fotbal intern

Un jucător de la Standard Liege știe cine rezolvă problemele de la Dinamo! ”De Rednic se leagă speranţele”

Autor: Traian Terzian | 12.01.2019 | 15:02
Jucătorul echipei Standard Liege, Collins Fai, crede că problemele de la Dinamo pot fi rezolvate doar de Mircea Rednic

Fundașul echipei Standard Liege, Collins Fai, a vorbit despre situația de la Dinamo București și este de părere că singurul care poate rezolva problemele este antrenorul Collins Fai. Jucătorul camerunez, care a evoluat trei sezoane pentru ”câini”, a spus că îi este dor de România, dar nu și de fotbalul din Liga 1 Betano.

”Îmi lipseşte România, pentru că am o familie acolo. Dar aşa este fotbalul, dacă vrei să munceşti, trebuie să călătoreşti. Aş vrea să spun că oamenii, în general, îmi lipsesc. Românii. Nu în mod special fotbalul. Aveam o familie acolo, cu coechipierii români. Dinamo este o familie care îmi lipseşte mult. Îmi face tot timpul plăcere să vorbesc de Dinamo. Când vorbesc de Dinamo, simt o căldură în interior. Am acolo amintiri pe care nu le voi uita niciodată”, a declarat Collins Fai pentru Telekom Sport.

Un jucător de la Standard Liege știe cine rezolvă problemele de la Dinamo: ”Cu Rednic îi va merge bine”

”Am văzut că nu a început prea bine sezonul. Dar, cu sosirea lui Mircea Rednic, cum am spus tot timpul, cred că Dinamo are timp acum să pregătească bine a doua parte a sezonului şi sper să-i meargă din ce în ce mai bine. De Rednic se leagă speranţele. A făcut transferuri, acum are timp să ajusteze echipa pentru campionat”, a mai spus jucătorul lui Standard Liege despre problemele de la Dinamo.

Mircea Rednic se salută cu Ioan Andone după meciul FC Voluntari - Dinamo
Mircea Rednic se salută cu Ioan Andone după meciul FC Voluntari – Dinamo

Formația pregătită de Mircea Rednic traversează un sezon execrabil și după disputarea a 21 de etape se află pe locul 11 în clasamentul din Liga 1 Betano cu șanse minime de a mai prinde play-off-ul. Dinamo a plecat într-un cantonament în Antalya până pe data de 25 ianuarie, urmând ca în Turcia să joace și patru partide amicale, cu Hajduk Split (13 ianuarie), FC Sion (16 ianuarie), Matalurgs Liepaja (20 ianuarie) și Dinamo Moscova (23 ianuarie).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!