Fotbal international

Un jucător de la Steaua Roșie Belgrad e tată în aceeași zi pentru copiii a două femei diferite!

16.02.2019 | 11:43
Un jucator de la Steaua Rosie Belgrad e tata in aceeasi zi pentru copiii a doua femei diferite

Lorenzo Ebecilio, internațional de tineret olandez, actualmente legitimat la echipa sârbă Steaua Roșie Belgrad, a devenit tată în aceeași zi pentru copiii a două femei diferite! O situație hilară și greu de imaginat, dar care are toate șansele să fie confirmată curând, până pe 23 februarie, în urma faptului că justiția i-a cerut ferm jucătorului să efectueze testele ADN, pentru a se cunoaște cu certitudine adevărul.

Ebecilio a trecut prin cariera sa inclusiv pe la Ajax Amsterdam, pentru care a jucat 38 de meciuri. Are 27 de ani și mai mult de naționalele de juniori și tineret ale Olandei nu a putut urca. După Ajax a fost o foarte scurtă perioadă în Ucraina, la Metalurg Donețk, apoi a trecut pe la Gabala, în Azerbaidjan, Mordavia Saransk și Anji Mahacikala în Rusia și înainte de a ajunge la Belgrad a fost în Cipru, la Apoel Nicossia.

A fost în relație cu două femei pe vremea când juca în Rusia

Perioada petrecută la Anji Mahacikala este cea cu urmări biologice pentru partenerele sale,  cu care era combinat în același timp. Incredibila coincidență a făcut ca atât Anna Bagajeva cât și Daria Danilina, femeile din viața lui Lorenzo, să nască în aceeași zi de 17 ianuarie 2017. Prima are o fată, Malena, a doua pe Matteo.

Steaua Roșie Belgrad nu e implicată cu nimic în acest caz. În imagine Daria Danilina, mama lui Matteo, copilul lui Lorenzo
Steaua Roșie Belgrad nu e implicată cu nimic în acest caz. În imagine Daria Danilina, mama lui Matteo, copilul lui Lorenzo

Cele două femei, care susțin cu tărie că Lorenzo este tatăl copiiilor lor, au mers la o emisiune a unei televiziuni din Rusia, programul “Să stăm de vorbă” și acolo s-a efectuat un test care a demonstrat în proporție de 90 la sută faptul că au dreptate și că jucătorul olandez este tatăl. Cum nu are voie să fie cu ambele, Anna Bagajeva a acționat în instanță, cu scopul de a primi ajutor financiar permanent din partea lui Ebecilio. Acum judecătorul i-a ordonat ca până la 23 de februarie să efectueze medical toate testele care să demonstreze dacă într-adevăr este tatăl ambilor copii, iar dacă va fi așa îl va obliga la plata unei sume lunare pentru fetița Annei.