Fotbal international

Un jucător de la Tottenham, umilit înaintea finalei Champions League cu Liverpool. Ce s-a întâmplat în conferința de presă. VIDEO

01.06.2019 | 10:26
Un jucator de la Tottenham umilit inaintea finalei Champions League cu Liverpool Ce sa intamplat in conferinta de presa VIDEO

Tottenham se duelează cu Liverpool în finala Champions League, azi, ora 22.00, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, iar un jucător al echipei pregătite de Mauricio Pochettino a fost umilit în conferința de presă susținută cu o zi înainte de marele meci.

Un jucător de la Tottenham, umilit înaintea finalei Champions League cu Liverpool

Antrenorul Mauricio Pochettino, portarul și căpitanul Hugo Lloris și Harry Winks au participat la conferința de presă care a avut loc vineri după amiază la stadionul Wanda Metropolitano. Primii doi au comentat în legătură cu duelul dintre Tottenham și Liverpool din final Champions League și chiar au făcut show în fața jurnaliștilor.

Prezent la conferința lui Tottenham de dinaintea meciului cu Liverpool, Harry Winks, mijlocașul central al grupării antrenate de Mauricio Pochettino, nu a scos niciun cuvânt, toate acestea deoarece jurnaliștii prezenți în sala de conferințe nu l-au băgat deloc în seamă. Cotat de site-urile de specialitate la 20.000.000 de euro, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a jucat în 40 de meciuri pentru Tottenham în sezonul 2018 – 2019 și a înscris un gol.

Ce au spus Pochettino și Lloris despre Tottenham – Liverpool

“Noi suntem pregătiți. Vă vom arăta că cel mai important este să fii gata să fugi, să concurezi și să te bucuri de meci. Suntem conștienți că ne cunoaștem foarte bine. Este vorba de a te bucura, de a avea resposabilitate și de a avea ambiția să câștigi. Din momentul în care te califici în finală, tot ce contează e să o câștigi. Liverpool este o echipă fantastică. Cel mai important va fi să dăm frâu liber emoțiilor, să jucăm ca atunci când eram copii de 7-8 ani și eram liberi. Cheia e să nu te gândești că sunt un miliard de oamenic are te urmăresc. Jurgen este un manager de succes, îl admir foarte mult. Este fantastic. Este mereu fericit, este optimist, este un foarte bun exemplu pentru noi. Este spontan, natural. Îmi place foarte mult. Dar e un pic ghinionist. Toată lumea vorbește că a pierdut finala, cred că ar trebui să vorbiți că a ajuns pentru a treia oară în finală. Cel mai dificil lucru este să ajungă în finală. Apoi sunt o mulțime de circumstanțe” – Mauricio Pochettino.

“Este un privilegiu să fac parte din această echipă câștigătoare. Să câștig Cupa Mondială cu țara mea a fost o realizare incredibilă, dar nu ar fi fost posibil fără ajutorul coechipierilor. La fel și în finala Champions League. Nu se poate câștiga fără ajutorul coechipierilor. Mă simt privilegiat, dar cel mai greu moment este în fața noastră. Trebuie să facem totul ca să câștigăm, să ne lăsăm amprenta în istoria Champions League. Aceasta este motivația noastră” – Hugo Lloris.

  • 1.49 este cota pentru final sau total goluri 1/0-2 la agenția de pariuri Winner
Tags: