Fotbal intern

Un jucător de la U Craiova a lansat teoria conspiraţiei: „Noi ne spălăm pe mâini, șmecherii spală bani!”

04.05.2020 | 18:36
Un jucator de la U Craiova a lansat teoria conspiratiei Noi ne spalam pe maini smecherii spala bani
ADVERTISEMENT

Bulgarul Antoni Ivanov, mijlocașul Universității Craiovei, a lansat o teorie a conspirației despre pandemia de coronavirus și crede că persoanele bogate „spală bani” în timp ce majoritatea populației stă în casă.

Bulgarul Craiovei a lansat o teorie a conspirației despre pandemia de coronavirus

Antoni Ivanov, mijlocașul central al Universității Craiova, crede că pandemia de coronavirus este de fapt doar o cortină trasă pentru ca „șmecherii” să spele bani, în timp ce oamenii de rând respectă relgulile impuse de fiecare stat în parte. “Noi ne spălăm pe mâini, în timp ce şmecherii spală bani”, a fost mesajul postat de fotbalistul oltenilor pe contul personal de Facebook, despre care apoi a vorbit la postul naţional de televiziune.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi convine această postură, mi-aş dori să mă antrenez alături de colegi, dar trebuie să mă adaptez şi să respect regulile, la fel ca şi ceilalţi.

Sper ca totul să revină la normal, cum a fost înainte. De pe urma acestei situaţii, unii oameni profită din plin, iar noi avem de suferit”,  a spus Antoni Ivanov pentru TVR.

ADVERTISEMENT

Între timp, Craiova a lansat propriile măști de protecție pentru coronavirus

Chiar dacă Antoni Ivanov crede că pandemia de coronavirus este un fals la nivel mondial, Universitatea Craiova, clubul său, și-a lansat propria gamă de măști de protecție, cu însemnele clubului, comercializate la prețul de 15 lei bucata.

Jucătorii Craiovei continuă antrenamentele în grupuri de câte trei, iar oltenii s-au pregătit cu măști personalizate pe față. Universitatea Craiova se alătură cluburilor mari din Europa care au început să comercializeze măști cu însemnele clubului.

ADVERTISEMENT

„???! 8 modele de măști personalizate cu însemnele Științei și un model multi scarf. Comandă online”, este mesajul postat de olteni pe pagina oficială de Facebook.

Marcel Popescu, președintele Universității Craiova, s-a arătat mulțumit de anunțul președintelui Klaus Iohannis, în privința reluării antrenamentelor: Era de așteptat să se ia această decizie. Trebuie să intrăm în normalitatea. Preparatorul fizic are situația la zi, cu ce poate face acum, dar trebuie să vadă de poate face după 15 mai.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu poate spune acum de cât au nevoie jucătorii pentru a reintra în forma fizică. Trebuie să faci teste atunci pentru a vedea cât durează.

Ce se știe e că trebuie ca până pe 20 iulie să se închidă sezonul pentru a anunța la UEFA care sunt echipele care merg în cupele europene”, a fost reacția lui Marcel Popescu, președintele Universității Craiova.