Fotbal international

Junior împușcat cu o armă de aer comprimat în timpul meciului! Incidentul a avut loc în Franța

15.08.2019 | 12:09
jucător împuşcat cu o armă cu aer comprimat în meciu de juniori Niort - Le Mans
ADVERTISEMENT

Lumea sportului începe să fie contaminată de existența unor indivizi pentru care viețile semenilor sunt doar un poligon de tir unde își exersează tehnica de a ucide. Ultimul caz care a șocat mulțimea oamenilor încă normali a avut loc în Franța, în timpul unui meci de fotbal al unor echipe de juniori under 17. Ce e drept, există premise ca în acest caz să avem totuși de-a face cu o întâmplare nefericită și nu cu tentativa unui scelerat.

Un jucător de la U17 a clubului Le Mans împușcat cu o armă cu aer comprimat

Concret, în timpul partidei de juniori dintre cluburile Niort și Le Mans, un jucător de la echipa vizitatoare a fost împușcat cu o armă cu aer comprimat. Desigur, nefiind vorba de glonț, situația este mult mai puțin periculoasă, însă fapta în sine este la fel de condamnabilă, dacă există un vinovat, pentru că intenția de a face rău cuiva nu are cum să fie tăgăduită.

ADVERTISEMENT

Există însă, după cum scrie cotidianul Le Parisien, o variantă care pare a fi destul de plauzibilă în acest caz, ca glonțul de plumb să-l fi atins pe tânărul fotbalist absolut din întâmplare și fără a avea cea mai mică legătură cu desfășurarea partidei. Inițial, organizatorii s-au mobilizat pentru a descoperi făptașul, însă nu au descoperit nimic.

jucător împuşcat. Provine de la echipa Le Mans

În preajma terenului există un poligon de tir

Și atunci Le Parisien vine cu informația conform căreia în apropierea terenului unde se juca fotbal se află un poligon de tir, unde se folosesc armele cu aer comprimat. Este foarte probabil că de acolo să fi provenit și un glonț rătăcit, de la un trăgător mai de slabă factură și nicidecum să fie vorba de o tentativă de a răni premeditat pe jucătorul cu pricina, care pur și simplu a fost el ghinionistul atins de proiectil.

ADVERTISEMENT

Oricum, în afara unui mic hematon victima s-a ales mai mult cu sperietura. Ceea ce întărește și mai mult bănuiala că problema a venit de la poligonul de tir este decizia arbitrului de a dori să mute jocul pe un alt teren, pentru că un alt jucător de la Le Mans, aflat lângă banca de rezerve a echipei sale a resimțit dureri în spate și în același moment s-au auzit și niște pocnituri.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri