Un jucător de la UTA, atac dur la adresa lui Dinamo: „Au retrogradat echipe mai mari!”

Andrei Șchiopu   
în Casa Pariurilor Liga 1
20/04/2021, 19:26
Un jucător de la UTA, atac dur la adresa lui Dinamo: „Au retrogradat echipe mai mari!”
Un jucător de la UTA, dur la adresa lui Dinamo: „Au retrogradat echipe mai mari!”. Sursă foto: sportpictures.eu

Alexandru Albu, fundașul de la UTA, a vorbit despre situația lui Dinamo, însă acesta nu a avut milă de „câini” și a avut un discurs dur la adresa echipei lui Dusan Uhrin, spunând că au retrogradat de-a lungul istoriei echipe mult mai mari.

Este o declarație războinică venită chiar înainte de meciul direct dintre arădeni și „câini”, partidă care se va juca pe terenul lui Dinamo, iar UTA speră să ia toate punctele.

Dinamo a reușit să obțină o remiză albă în ultima etapă din campionat, împotriva Astrei Giurgiu, iar „câinii” speră să câștige meciul cu UTA, pentru a continua lupta de evitare a retrogradării.

Jucătorul de la UTA, dur la adresa lui Dinamo

Alexandru Albu, fundașul de la UTA, a vorbit despre problemele de la Dinamo, însă a recunoscut, prin declarațiile sale, că nu va avea milă de formația pregătită de Dusan Uhrin Jr.

„Au retrogradat cluburi mai mari și nu s-a mai plâns nimeni. De ce să fie o tragedie? Dacă acolo s-a ajuns? Asta e situația, nimeni nu poate spune nimic. Știți ce s-a întâmplat în club! Pe noi n-ar trebui să ne intereseze doar de noi.

Tot se vorbește, nu e bine să te bagi în ograda altuia. Dacă mai pierd unul sau două meciuri, nu știu dacă mai pot scoate echipa de acolo. Se vor afunda de tot. Să sperăm că vor pierde prima dată azi. De asta am venit aici! La victorie”, a spus Alexandru Albu, conform gsp.ro.

„Sperăm să fie stadionul plin la fiecare meci, după pandemie!”

Alexandru Albu a continuat și a vorbit și de aportul fanilor la stadion, pe care UTA l-ar fi avut, dacă pandemia de coronavirus nu ar fi interzis accesul suporterilor pe arenele de fotbal:

„E o durere mare, am simțit puțin acești suporteri, au venit de câteva ori să ne susțină înaintea meciurilor, am văzut și acele imagini, ne-au fost arătate, ceva frumos. Sperăm să scăpăm de pandemie și să fie stadionul plin la fiecare meci.

Mi-aș dori să rămân la UTA. Familia la fel, am fost primiți bine în oraș, la Arad. Te simți bine când vin oamenii la tine pe stradă. Au contat aceste lucruri mici. Nu știu încă ce o să fie.

Ok, și eu îmi doresc să ajung afară, la o echipă puternică. Până atunci sper să salvăm UTA, fără emoții și să-mi iasă jocul în aceste meciuri care au rămas. Poate prind din nou echipa națională. Am ajuns, dar vreau să și joc. Ce-o vrea Dumnezeu!”.

Închide ×