Fotbal intern

Un jucător din Liga 1 Betano, declaraţie incredibilă despre Dinamo: ”De ce să merg acolo, avem mai mari şanse la play-off”

19.12.2018 | 18:00
Un jucator din Liga 1 Betano declaratie incredibila despre Dinamo De ce sa merg acolo avem mai mari sanse la playoff

Mijlocașul echipei Poli Iași, Moussa Sanoh, a dat o declaraţie incredibilă despre Dinamo București, după ce în ultima vreme s-a vorbit despre un transfer al său la gruparea bucureșteană. Fotbalistul olandez a spus că nu este tentat de o mutare la formația lui Mircea Rednic, deoarece ”câinii” au șanse mici de a prinde play-off-ul.

”Dinamo este un club mare în România. Dacă te contactează, totdeauna vrei să te gândeşti. Dar, acum, eu mă simt bine la Iaşi şi mă bucur de încrederea pe care antrenorul mi-o acordă, precum şi ceilalţi din club”, a declarat Moussa Sanoh, conform prosport.ro.

Moussa Sanoh în duel cu Alexandru Stan în meciul Poli Iași - FCSB
Moussa Sanoh în duel cu Alexandru Stan în meciul Poli Iași – FCSB

Un jucător din Liga 1 Betano, declaraţie incredibilă despre Dinamo: ”E mai bine să rămân la Iași”

”De ce aş pleca dacă avem şanse mai mari decât Dinamo să jucăm în play-off? Pentru mine este mai bine să rămân la Iaşi, să ajut echipa să ajungă în play-off. Apoi vom vedea”, a mai declarat jucătorul din Liga 1 Betano despre un transfer la Dinamo, într-o conferință de presă înaintea meciului Poli Iași – FC Voluntari.

Mijlocașul olandez Moussa Sanoh, în vârstp de 23 de ani, a marcat două goluri în cele 11 meciuri jucate la Poli Iași. Ambele reușite au venit în etapa cu numărul 20 a Ligii 1 Betano, în victoria din meciul cu formația Concordia Chiajna, scor 6-3.

Meciul Poli Iași – FC Voluntari, din etapa a 21-a, care se va disputa vineri, 21 decembrie, de la ora 17:00, și va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Înaintea acestei runde, formația pregătită de Flavius Stoican se află pe locul opt în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 27 de puncte, la un punct în urma Astrei Giurgiu, echipă aflată pe ultima poziție de play-off. În schimb, Dinamo București ocupă doar locul 11, cu 22 de puncte.

Tags: