Carousel hot news

DRAMA unui internaţional: a fost internat în spital de urgenţă. “În două-trei zile vom afla diagnosticul”

Marian Pleaşcă, jucătorul celor de la Pandurii, a acuzat în cursul zilei de luni stări de ameţeală după primul antrenament din Antalya şi a fost trimis de către doctorii gorjeni în ţară...
Autor: George Nistor | 05.02.2014 | 17:34
DRAMA unui internaţional: a fost internat în spital de urgenţă.

Marian Pleaşcă, jucătorul celor de la Pandurii, a acuzat în cursul zilei de luni stări de ameţeală după primul antrenament din Antalya şi a fost trimis de către doctorii gorjeni în ţară pentru a face mai multe investigaţii.

Fundaşul de 22 de ani i-a panicat pe moment atît pe colegii aflaţi pe teren, cît şi pe staff-ul medical, însă după o scurtă consultaţie gorjenii au realizat că situaţia jucătorului este una stranie, mai ales după ce le-a mărturisit acestora că nu are nici o explicaţie pentru starea sa de leşin.

“S-a simţit rău pe moment şi din acest motiv am considerat că trebuie să revină în ţară pentru a face cîteva investigaţii medicale. El se află la Bucureşti acum, la Spitalul Militar, în două-trei zile vom afla un diagnostic clar. Sperăm să nu fie ceva grav,  starea lui este stabilă în acest moment şi asta contează foarte mult atît pentru el, cît şi pentru noi. Este mai ghinionist din fire. Am încredere că totul va fi bine şi se va întoarce în Turcia alături de băieţi”, ne-a declarat Eugen Pîrvulescu, preşedintele clubului Pandurii.

Pleaşcă nu se află la prima situaţie de acest gen, problemele acestuia fiind mai vechi. Jucătorul născut la Caracal a avut probleme cardiace încă din copilărie, suferind de afecţiuni cardiace minore care provocau bătăi neregulate ale inimii cauzate de circulaţia sîngelui. Acestea au dispărut între timp, dar ar putea sta la baza diagnosticului pe care-l va afla în scurt timp.

Cea mai gravă accidentare a lui Marian Pleaşcă a fost în urmă cu trei ani atunci cînd la debutul său pentru naţională, într-un amical România-Belgia, cînd s-a accidentat în startul partidei. Verdictul doctorilor a fost unul dur, ruptură de ligamente încrucişate, jucătorul antrenîndu-se mai apoi cu formaţia a doua a Pandurilor.

 

pleasca-mioveni

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!