Un jucător din Liga 1 şi-a deschis şcoală de fotbal! Povestea eroului Concordiei

Milano Koenders este unul dintre cei mai buni jucători din actualul lot al formaţiei Concordia Chiajna, toate acestea după ce olandezul a reuşit să treacă peste o perioadă mai dificilă.

Eroul Concordiei nu mai jucase fotbal din vara anului 2015. Rămas fără speranţă că îşi va găsi o echipă unde să evolueze, Milano şi-a deschis o şcoală de fotbal în urmă cu mai bine de un an.

Olandezul are 30 de ani şi un CV impresionant. Şi-a început cariera la Ajax, iar în 2007 a ajuns la Waalwijk. După doar un an a fost transferat de AZ pentru suma de 2.500.000 de euro, acolo unde a evoluat timp de cinci sezoane. Milano Koenders a mai jucat pentru echipe precum NEC, Sparta, NAC Breda şi Heracles, iar din 2010 pînă în vara anului 2016 a evoluat pe prima şcenă din Eredivisie.

În 2015, după ce şi-a terminat contractul cu Heracles, Milano a decis să îşi încheie cariera şi şi-a deschis şcoala de fotbal "Milano Koenders" şi a devenit antrenor. Oficialii Concordiei au reuşit să-l convingă pe olandezul în vîrstă de 30 de ani să revină pe terenul de fotbal. Ilfovenii nu au greşit cînd au decis să îşi îndrepte atenţia către fostul jucător al celor de la Ajax. Milano a debutat în Liga 1 cu Gaz Metan, cînd a intrat în prelungiri, iar în partida cu ASA Târgu Mureş a fost introdus pe teren în minutul 74, iar după nu mai puţin de 4 minute a înscris golul victoriei.