Sport

Un jucător din naționala Franței, dezvăluiri despre starul „cocoșilor galici”: „Mbappe mă enervează!”. Video

Adrien Rabiot (27 de ani) a dezvăluit ce îl deranjează la Kylian Mbappe (24 de ani), starul naționalei Franței la Campionatul Mondial.
28.12.2022 | 11:25
Un jucator din nationala Frantei dezvaluiri despre starul cocosilor galici Mbappe ma enerveaza Video
Kylian Mbappe a marcat 31 de goluri în acest sezon pentru PSG și naționala Franței. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a scris istorie la Campionatul Mondial din Qatar, însă coechipierii săi de la naționala Franței nu îl menajează.

Adrien Rabiot, șicane la adresa lui Kylian Mbappe: „Își schimbă vocea inexplicabil”

Adrien Rabiot, mijlocașul lui Juventus Torino și al naționalei Franței, a dezvăluit amuzat ce îl deranjează la adresa lui Kylian Mbappe: „Mă enervează când își schimbă vocea la interviuri. Când suntem împreună, vorbește normal”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARRÉ (@lemediacarre)


Jucătorul a mai explicat că acest lucru se întâmplă doar în timpul dialogului cu presa: „Apoi, când e intervievat, își schimbă vocea inexplicabil. Este deranjant și stresant. Cred că toată lumea observă asta”, a mai spus Rabiot pentru jurnaliștii francezi de la Carre.

Devenit deja un adevărat star și idol pentru milioane de fani, Kylian Mbappe este foarte atent la imaginea sa. De la modul în care se îmbracă, aparițiile publice, gesturile pe care le face și până la declarațiile sale din presă.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, cifre incredibile în acest sezon la PSG și naționala Franței

Kylian Mbappe a reușit să marcheze nu mai puțin de 27 de goluri în 28 de meciuri pentru PSG și naționala Franței. Golgheterul Campionatului Mondial cu opt goluri în șapte meciuri a mai reușit și 19 goluri în 20 de meciuri în Ligue One (12) și UEFA Champions League (7).

Starul lui PSG mai are contract până în vara lui 2025 cu Paris Saint-Germain și este evaluat la 188 de milioane de euro conform Transfermarkt, însă nu mai vrea să continue pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Deși a avut doar câteva zile de vacanță, Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele lui PSG imediat după finala Campionatului Mondial și ar putea juca în meciul cu Strasbourg.

Atacantul de 24 de ani a mai reușit două goluri în acest an în Liga Națiunilor împotriva Austriei și alte două goluri și o pasă decisivă într-un meci amical contra Africii de Sud.

ADVERTISEMENT

În total, Mbappe a marcat 31 de goluri în acest sezon și a reușit 8 asssist-uri. Dintre acestea, 12 reușite și trei pase de gol au fost pentru naționala Franței.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,85 este cota pentru „sub 3,5 goluri marcate” la PSG – Strasbourg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT