Declaraţii incredibile făcute de un jucător din Premier League: “Nici Ronaldinho nu poate face mai multe la echipa asta”

Tibi Demeter   
în Fotbal international
01/04/2018, 19:13
Declaraţii incredibile făcute de un jucător din Premier League: “Nici Ronaldinho nu poate face mai multe la echipa asta”

Xherdan Shaqiri, fostul jucător al celor de la Inter Milano sau Bayern Munchen, i-a criticat dur pe colegii de la Stoke City şi este de părere că nici Ronaldinho nu poate face mai mult într-o echipă precum Stoke acuzând dur lipsa de valoare a colegilor.

“Ar trebui să realizez că este un lucru diferit când ai lângă tine jucători precum Riberi şi Thiago la Bayner sau Icardi şi Kovacic la Inter.  Aici, la Stoke, nu pot să fac prea multe pentru simplul fapt că  în jurul meu nu există calitate. Sentimentul este că nici un jucător ca Ronaldinho nu ar putea face mai mult la o astfel de echipă”, a spus elveţianul în presa din propria ţară.

Shaqiri aşteaptă un transfer spectaculos la Stoke

Va fi nevoie de o campanie de achiziţii importantă pentru a-mi revitaliza entuziasmul”, a declarat Shaqiri. Internaţionalul elveţian a ajuns în 2015 la Stoke, fiind achiziţionat în schimbul a 15 milioane de euro de la Inter Milano, după ce a mai evoluat la Bayern Munchen şi FC Basel.

Închide ×